2777
2789

تو دوران مجردی یا الان ک مجردین  چجوری خانواده رو راضی میکردین برین مسافرت من پوووسیدم هیچ تفریحی ندارم همش خونم و درس میخونم میخام برم سفر مهر ماه چی بگم راضی شن؟؟

من ۱۸ سالم بود دانسکاه رفتم یه استان دیگه بعد دانشگاه اردو میذاشت میرفتم مثلا مشهد و قشم و... رفتم 

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برعکسشم مجرد بودم بیشتر میچرخیدم. الان تپوندنم خونه

آن سفر کرده که با خود ببرده دل و جانم همه تاب و توانم به گوشش برسانید ز ماه هیچ نمانده آن سفر کرده که رَفتهِ زَده آتش به جهانم  ز او هیچ ندانم به گوشش برسانید، که دیگر نتوانم نتوانم نتوانم، آنقدر از تو نوشتم که دیوانه خطابم کردن، نکند دیر خودت را برسانی که طبیبان جوابم کردند...  

مجردب هبچ جا نرفتمو نزاشتن و نبردنم الان شوهرم بشدت اهل سفر دوماه یه بار یه جامیبرتم بعضی وقتا دزدکی ازوخونوادم میرم بازم الانم میگن میری نرید

هرچه دادم به اوحلالش باد
یعنی اجازه نمیدن چند ساعتی با دوستات بری تفریح؟

دوست ک ندارم وای قبلا با دوستم میرفتم بیرون یا مثلا بعد ازقرررنی میرفتم آرایشگاه مادرم بقدری زنگ میزد ارایشگره هم هول هولکی اصلاح می‌کرد