2777
2789
عالیه 

شما انجام دادی ؟میشه یکم توضیح بدی چجوریه🥲🌸

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوب بود

برلی منافذ و جای جوش و اینام خوبه؟شما چند جلسه رفتین 

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
اره ولی موقت  درضمن زیاد انجام نده لک میاره پوستت

مآهی ۱ بار بده؟

تایکماه جوری صورتم صاف شده بود که باورم نمیشد‌اما بعد یکماه جوشام بیشتر شد ازقبل فشیال

عه چرا 

شما انجام دادی ؟میشه یکم توضیح بدی چجوریه🥲🌸

اره انجام دادم 

کلا پوستت یه نفس تازه می‌کشه اصلا حال میاد 

هر ۴۰روز یه بار یا حداقل دو ماهی یه بار بزار تو برنامت که انجام بدی 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

اره انجام دادم  کلا پوستت یه نفس تازه می‌کشه اصلا حال میاد  هر ۴۰روز یه بار یا حداقل دو ...

آهااذمنم حس میکنم پوستم خیلی کثیفه تو فکرم  هس برم

آهااذمنم حس میکنم پوستم خیلی کثیفه تو فکرم  هس برم

من در اصل رفتم واسه جوشای زیر پوستی و سر سیاه 

بعد یه مدت حس میکردم هر چی میرم اصلاح صورت 

صورتم زبره و فک میکردم از ته موهای صورتمو بر نمیداره مو میمونه اینجوری زبر هست 

خانمه اومد یه ماسک زد کامل اون زبریو از بین برد همه ی اون زبری از پوست مرده بود پوستم شد انگار پوست بچه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

عه چرا 

نمیدونم بااینکه من حدود سه سال پیش هفتصد تومن هم دادم پوست نفس میکشه واقعا ولی واسه من که اثرش کوتاه مدت و بازگشت بیشتر جوشامم که کلا بدتر کردش به نظرم خودتون روتین پوستی داشته باشید بهتر