2777
2789
عنوان

همچی تو حرف آسونه

111 بازدید | 27 پست

اگه به طرف بگی. بین صد میلیارد یا عشقت کدوم رو انتخاب میکنی میگه عشقم اما اگه صد میلیارد پول نقد بذاری جلوش بگی انتخاب کن صد میلیارد رو انتخاب می‌کنه. اذم ها فقط تو حرف زدن خوبن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا صد میلیارد پول به چه درد میخوره وقتی حال دلت خوب نیست همه چی باید باشه(تعادل)

هم پول به اندازه نیاز و هم عشق

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
نه واقعا صد میلیارد پول به چه درد میخوره وقتی حال دلت خوب نیست همه چی باید باشه(تعادل) هم پول به ان ...

همه ی اینا حرف مفته خاعرام این پول نقد جلوت باشه برمیذاری خدافظ 

عشق مقدسه ولی نه عشق های امروزی که فقط اسمش و یاد گرفتن 

تو این زمونه کی از ۱۰۰ میلیارد می گذره آخه

خود تو اسی عمرا اگه از ۱۰۰ میلیارد بگذری

می گی ۱۰۰ میلیارد و بر می دارم با هر واسطه ای شده عشقمو می خرم طرف مگه خره زن یا مرد ۱۰۰ میلیاردی و ول کنه

بی خیال بابا

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

آخه پول چ ارزشی میتونه برام داشته باشه وقتی 

هرشب و همه جا چشام خیسه واسش

چیمیخوام با اون پول بخورم وقتی تو نبودش ؛آب هم ب زور ؛قورتم میشه !

تو چ خونه ای میخوام برم وقتی بدونش همه جا زندانه برام 

سوار چ ماشینی میخوام بشم ،وقتی کنارم نیس تو هر ماشینی میشینم ؛تنهاییی جییییئغ میکشم از درد نداشتنش

کجا میخوام ب ااون پول  برم ک نخوام اون کنارم باشه 

واقعا قابل مقایسه نیس . نفسه اون کنارم ؛یا ی کارت پوله پُر 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

آخه پول چ ارزشی میتونه برام داشته باشه وقتی   هرشب و همه جا چشام خیسه واسش &nbs ...

همه ی این حرف ها تا زمانی درسته که اون پول رو نقد جلوت نداشته باشن و بهت پیشنهاد نداده باشند وگرنه جفتمون می‌دونیم ابنا حرف مفته

همه ی اینا حرف مفته خاعرام این پول نقد جلوت باشه برمیذاری خدافظ 

من اگه یکی رو دوست داشته باشم و اونم دوسم داشته باشم بدونم ارزششو داره آدم خوبیه کنارش ارامش و موفقیت و خوشبختی دارم همونیه که میخوام خلاصه از هر نظرقسم میخورم به صد میلیارد که خوبه با کل دنیا هم عوضش نمیکنم

ولی به شرطی که عشقش وفاش بهم ثابت شده باشع

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
من اگه یکی رو دوست داشته باشم و اونم دوسم داشته باشم بدونم ارزششو داره آدم خوبیه کنارش ارامش و موفقی ...

منم قسم میخورم که صد میلیارد رو برمیداری داستان لیلی و معجون واسع قصه هاست