2777
2789
ببینید بنظرم شما موضع من رو درک نکردید

اتفاقا درک کردم تو رابطه ک جنس مخالف هیچ تعهدی بینشون نیست هیچ وظیفه ای هم رو دوش اونا نیست اگه خرج میکنه از مرامشه اگه خرج نمیکنه خسیس نیست وظیفه ای نداره نهایتش هر کدوم دونگ خودش رو حساب کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا درک کردم تو رابطه ک جنس مخالف هیچ تعهدی بینشون نیست هیچ وظیفه ای هم رو دوش اونا نیست اگه خرج ...

پس‌وارد رابطه نشه 

چون رابطه خرج داره 

یکی از ۵ راه اصلی ابراز علاقه هدیه دادنه که پول میخاد 

[QUOTE=311037299]پس‌وارد رابطه نشه  چون رابطه خرج داره  یکی از ۵ راه اصلی ابراز علاقه هدیه دادنه دختری ک دستش تو جیب خودش باشه تو رابطه حرف از پول و خرج کردن نمیزنه .  واسه خودش حرمت قائله.  زنش ک نیستی طلبکار باشی کلا تو رونمیخاد وگرنه دست ب جیب میکرد . رابطه دوس پسر دوس دختری کلا فرهنگ غربی هست  غربی ها هم تو رابطه هر کدوم دونگ خودشون رو حساب میکنن  دیگه خارج اینجوریه  وقتی یه چیزی از غرب رو میپذیریم پس همشو بپذیریم نه نصف و نیمه 

پس‌وارد رابطه نشه  چون رابطه خرج داره  یکی از ۵ راه اصلی ابراز علاقه هدیه دادنه که پول م ...

اتفاقا  بدون هدیه و کادو هم میشه فهمید بهت علاقه داره طرف یانه . از نگاهاش از توجهش حتما ک نباید بحث مادیات وسط باشه

چه جرقه ای آخه  پسری که عادت کرده من پول کافه رو یه بار در میون بدم  یا حتی تو این مدت ی ...

خب اون خساسته و بی پولی نیست

پول داره ولی نمیخواد رو کنه

وگرنه پسری که من باهاشم اون موقع های بی پولیش

کم کمش هر دفعه که میدیدمش یه کادو میوورد برام

یا پول تاکسی((اون موقع ماشین نداشت))رو میداد

بنظرم تمومش کنی بهتره

من فکر کردم بی پوله که اون حرفارو گفتم