شوهرم که قراره بره ولی من چون سر مسایلی که مقصر هم بودن اونا باهاشون فعلا ارتباطی ندارم و اگه برم قراره سم و بک بشینم و اونام برام تو قیافه باشن به نظرتون بد که نرم و شوهرم تنها بره؟
ولش کن عزیزم همینکه همسرت میره کافیه ، تازه سالگرد هم هست اگه تازه فوت شده بود باز یچیزی
آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط به خاطر اینکه شوهرم تنهاست دودلم گفتم مشورت کنم اخه اگه برمم که شوهرم پیشم نیست هر کدوم ت ...
احترامتا نگه دار و نرو من ی آدمیم ک میگفتم قهر بده احترام بزارم و هزار تا حرف دیگه وقتی این حرف میزنم مطمئن باش کشیدم دوست ندارم دلت بشکنه شوهرت ناراحته تنهاس ب خاطر تو نره اصلاااااااا نرو ب عنوان یک دوست دارم بهت میگم رفتن و نرفتن تو منفعت واسه من نداره برا اعصابت خوبه نمیخام ضخمایی ک من خوردم ی زن دیگه بخوره