تعیین جنسیت رو نمیدونم ولی دوستم ۶ماه قبل بارداری کلا سردی رو حذف کرد فقط حلوا سیاه میخورد چقد خندیدم بهش گفت به خدا سر بچه اولمم اینجوری کردم پسر شد اینم پسر شد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهش بگو من مشکلی ندارم دکتر نهایتش چندتا مواد غذایی بهم توصیه کنه اصل کاری تویی ک باید بری درمان کنی برای پسر زایی مشکل از اسپرمای توعه ک اسپرمای پسر ضعیفن
خوب دیگه پس چرا تا یکی میگه دوس دارم بچم پسر بشه همه نی نی سایتی ها جبهه میگیرن مگه دختر چشه مگه خودت قبلا دختر نبودی چرا زن ستیزی چرا ضد زن هستی من خودم شخصا هر دوشو دوست دارم ولی اگه بچه اولم دختر یا پسر باشه دوست دارم اون یکی رو هم داشته باشم تجربش کنم
منم خودم پسر دوست دارم اتفاقا خیلی هم دوست دارم ولی نه دیگه اون قدر. می گم هر چی خدا داد
پسر اولاش خیلی سخته بزرگ کردنش ولی وقتی قد میکشه و پشت لبش سبز میشه دلت میخاد نگاش کنی و حض کنی. احساس غرور بهت دست میده. دختر هم خیلی خوبه هر کدوم مزیت های خودشو داره. من بعد از این که پسرم بزرگ شده احساس میکنم اعتماد به نفسم بیشتر شده شجاع تر شدم نمیدونم یه حس خیلی قشنگیه باید تجربش کنی