2777
2789
عنوان

توی کلاس مختلط صدام...

371 بازدید | 18 پست

هر جا که میرم و ی چندتا پسر هست 

از کلاس تا فامیل حتی بعضی وقت ها همون دخترا هم صدام رو مسخره میکنن، ادامو در میارن 

دوستام میگن صدام شبیه مجری و گوینده هاس و بعضی ها فکر میکنن دارم صدام رو عوض می کنم و این عذابم میده 

الان نیاین بگید برات مهم نباشه حرف مردم که واقعا تو این مورد فرق داره، مگه میشه وقتی داری صحبت میکنی ی جماعت پشت سرت بهت بخندن و مسخره ات کنن و تو بیخیال باشی حتی اونی که داری باهاش صحبت میکنی 

سعی کردم صدام رو از این حالت خاص خارج کنم که بدتر یکم خش دار شد و بازم فکر میکنن واسه جذابیت دارم این کار رو می کنم.... 

مگه صدای اینطوری بده😕

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر بهت میگن صدات مثل گوینده ها و مجری هاست که دیگه پشت سرت خندیدن چیه؟؟؟!! 

ضمن اینکه صدا پیشه ها با کلی تمرین و ممارست به چنین صداهای گوش نوازی دست پیدا میکنند .. در اینصورت شاکر باش 

دیوونه ای؟؟

مردم کلی خرج میکنن می‌رن کلاس صداسازی

تو بخاطر چهارتا لوده از خود واقعیت فراری شدی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

خیلی خوبه که به نظرم مسخره ات نمیکنن ففط براشون جالبه چون روش حساس شدی فک میکنی دارن مسخرت میکنن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

خیلی دوست داشم صدام مثل این گوینده ها و دوبلرا باشه 

واقعا ادا درنمیاری ؟اگه نه که بیخیال حال کن با صدات 🤩

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

ببین من سر کارم همه بهم میگن چرا دوبلور نشدی یا مجری کودکان از بس صدام تیز و بلند و رسا هست

خیلی از همکارا که اولین باره باهشون حرف میزنم میگن ادا در میاری ولی الان همه اوکی شدن میدونن خودمم و لحن و مدل و تن صدام همینه