2777
2789
عنوان

نامزدم ازم برگه سلامت میخواد🥲

4833 بازدید | 123 پست

سلام 

دوستان ما نامزد نیستیم ، تو دانشگاه آشنا شدیم و خانواده ها در جریانن 

باهم تو شهر غریب بودیم ، مسافرت دو نفره رفتیم ، خوشگذروندیم و .... ولی رابطه ای نداشتیم 

بارها و بارها بهم ثابت شده که عاشقمه ، همه رفتاراش درسته و آدم خوبیه واقعا ، منم خیلی عاشقشم 

حالا میگه که قبل ازدواج اگه منو دوست داری و عاشقمی من ازت میخوام که بری دکتر ، دکتر بهم بگه سالمی اصلا نامه هم نگرفتی مهم نیست 

منم سالمم از خودم مطمئنم. 

اما توهین به خودم دونستم و داره از چشمم میوفته یواش یواش🥲🥲🥲 

به نظرتون حق با کدوممونه؟

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو تو هم گواهی رکتال بگیر

بهش گفتم گفت میگیرم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

چقد بیشخصیته 

اینرفتاراش همه تظاهره 

عشقی درکار نیس 

مطمئن باش

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
بگو باشه بشرطی که توام بری برگه سلامت ت بگیری معلوم شه قبل من باکسی نبودی

گفتم گفت میگیرم

بگو باشه منم نامه میخوام که تو سالمی اگه گرفت توم بگیر 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴