2777
2789
چند روز پیش یکی همچین تاپیکی زده بود اکثرا اومدن گفتن اره ما مجردی رفتیم الان کسی نیست😂

😂زیاد هستن

یادمه یه بار یکیشون تاپیک زده بود رفته بود ارمنستان اگه اشتباه نکنم تازه میگفت خانوادم خیلی سخت میگرفتن خونه دوستامم نمیزاشتن برم من که همچین جرئتی ندارم جلو مامان بابام واستم بگم من باید برم😂

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه نترسیدی 

از چی بترسم؟بچه که نبودم ۲۳ سالم بود بعدشم آدم عوضی نبود که فکر پلید داشته باشه خدایی خیلی هم خوش گذشت،همه اینا به کنار رفتم از قنادی سوهانم واسه سوغاتی خریدم تازه😬😬

بلندترین فریاد من سکوت من است...
از چی بترسم؟بچه که نبودم ۲۳ سالم بود بعدشم آدم عوضی نبود که فکر پلید داشته باشه خدایی خیلی هم خوش گذ ...

اره منظورم همون فکرای پلید بود که اونم نداشته 

بفکر شکم بودی ها😂

از تنهایی خیلی خستم مگه نه بخوام میتونم کاری کنم برم ولی دوست ندارم 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
الان ... در چ حالن؟

الان نمیدونم چون ۳ ۴ ماه بعدش کات کردیم بی شعور رفته بود خواستگاری به من نگفته بود البته ما قصدمون ازدواج نبود ولی وقتی میخواست ازدواج کنه باید با همسر آیندش پایبند میبود که نبود اینم دوستش بهم گفت منم سریع تمومش کردم،سال بعدشم خودم ازدواج کردم دیگه هیچوقت ازش خبری نگرفتم

بلندترین فریاد من سکوت من است...

تا ۲۸ سالگی که مجرد بودم. هم سفر داخلی رفتم هم خارجی.

اولش اجازه نمیدادن کم گم از تورهای یه روزه و اطراف شهرمون شروع کردم بعد سفرهای داخلی با هواپیما بعد سفر جاده ایی که خودم ماشین ببرم. بعدهم خارجی.