2777
2789
عنوان

بهش شک دارم کمکم کنید

73 بازدید | 13 پست

سلام ب خواستگارم مشکوکم حس میکنم معتاد

اخه بعصی موقع هامثل معتادا صحبت میکنه بعدش ک2ساعت میگذره اینقدر رپانرژی میشه وصحبت میکنه واقعا تعجب میکنم

ب خودشم گفتم شما معتادی میگه ن بخدا فقط قهوهمیخورم

دوستاش ادمای درستی نیستن لواط میکنن

ولی خودش میگه من اینجوری نیستم

وخدایی ندیدم رفتار و صحبت بدی ازش وخودش عیب دوستاشو گفته وگرنه من متوجه نمیشدم وخواهرشم بهش گفتم درمورد دوستاش

ک اینجوری هستن و گفت میرم جلوشون میگیرم😓

ازکجا بفهمم شکم درست یاغلط

بهشم امروز گفتم کلی ناراحت شد وفت واقعا حرفی ندارم بزنم واقعا برای خودم متاسفم ک نتونتسم اعتمادتو جلب کنم

حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت☘️☘️ آری به اتفاق جهان میتوان گرفت 🌼خداجونم ممنونم که میدونم بهترینا برام اتفاق می افته، دا.
خواستی کسی رو بشناسی ببین دوستاش کین و با کیا میگرده🙂🫴

هممه اش میگه قیدشون میزنم ولی من ندیدم واقعا ازش

حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت☘️☘️ آری به اتفاق جهان میتوان گرفت 🌼خداجونم ممنونم که میدونم بهترینا برام اتفاق می افته، دا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خودش بهتون گفته دوستام این مدلی هستن به نظرم یکم باید احتیاط کنید دلیلی داشته که به شما این رو گفته، حتما حتما با یه مشاور خیلی خوب صحبت کنید و ازش کمک بخواین ، نظر شخصی من اینه که خیلی با احتیاط جلو برید و اصلا احساساتتون رو تو انتخاب شریک ابدیتون دخالت ندین و با فکر و مشاوره تخصصی گرفتن تصمیم بگیرید

انسانیت ، سرلوحه زندگی من است 
اگه خودش بهتون گفته دوستام این مدلی هستن به نظرم یکم باید احتیاط کنید دلیلی داشته که به شما این رو گ ...

بامشاورصحبت کردم گفتن ایشون میخوام اعتمادتو جلب کنن واگاهتون کنن از شرایط اطرافش

عمرا قیدشونو بزنه...از من به تو نصیحت!

شماهم تجربشو دارین🥺

من با همین شرح حال کوتاهی که دادین اگر جای شما بودم باز با چندتا مشاور دیگه حضوری صحبت میکرد،م اور کن عزیزم میدونم هزینه مشاوره بالاست اما جلوی ضررهای بعدی رو از همین الان بگیری بردی 

من با همین شرح حال کوتاهی که دادین اگر جای شما بودم باز با چندتا مشاور دیگه حضوری صحبت میکرد،م اور ک ...

درست میفرمایید، نمیدونم مشاوره هم رفتیم گفتن موردی ندارن مشاور ب من میگه شما شکاکی 😭

بله عزیزم  اخلاق آقایون رو خوب میدونم

خیلی مهربون، خیلی وقت برام میذاره، ولی خب من خونمون جای دیگست ایشونم جای دیگه، وقتی من نیستم میره پیش دوستاش تادیروقت، نمیدونم چراجدیدا عین خوره افتاده ب جونم ک نکنه معتاده

خیلی مهربون، خیلی وقت برام میذاره، ولی خب من خونمون جای دیگست ایشونم جای دیگه، وقتی من نیستم میره پی ...

احتمالش هست

دوستاشم اصلاااا مناسب نیستند و رو کیفیت زندگیتون تاثیر میذارن

اگه هم میگه اونا رو کنار می‌ذاره واسه اوایل ازدواجه ،بعد که ذوق و شوق اولیه از سرش افتاد برمیگرده سمتشون!

عزیزم قدر خودتو بدون...چرا با کسی نباشی که دوستای مناسبی داره و نخواد با وعده و وعید اونا رو کنار بذاره ؟!

احتمالش هست دوستاشم اصلاااا مناسب نیستند و رو کیفیت زندگیتون تاثیر میذارن اگه هم میگه اونا رو کنار ...

میدونین خوبیم زیادداره سرهمین دودلم

ولی من همه اش زومم روی زایده های مغزم

همه اش میگم اره داره خیانت میکنه یا داره موادمیکشه

کلاذهنم منفی 

چیکارکنم مثبت ترفکرکنم

خیلی مهربون، خیلی وقت برام میذاره، ولی خب من خونمون جای دیگست ایشونم جای دیگه، وقتی من نیستم میره پی ...

بنظرم یکم باید بیشتر بشناسیش اگر عقد نکردی عقب بنداز عقدت رو