عزیژم سعی کن خریدت از یه غرفه باشه اینطوری برای هر غرفه یه پول پست باید بدی،مثلا من همین چنروز پیش سوتین شیردهی سفترش دادم شو،رت سایز بزرگم از یه غرفه دیگه،اونو کنسل کردم اومدم شور،تا رو هم از همینی که سوتین داشت گرفتم که حدود سی تومن پول پستشون شد واقعانم خریدام نسبت به حضوری بصرفه بود دوتا سوتین و ۶ تا شور،ت با هزینه پستشون به سیصد تومنم نرسید اینجا حضوری سوتینا زیر دویس گیرم نمیومد
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ببین غرفه ها ممکنه تو شهرای مختلفی باشن پس بسته ها از شهرای مختلف میاد و هزینه ارسال هرکدوم جداگونه مجاسبه میشه
مث دی"جی نیست که انبار داشته یاشه
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
اره باید پول پست هر کدوم رو جدا بدی ولی من پست رایگان بود😃
اها اگه خرید از یه مبلغی بیشتر بخوره رایگانه بعضی غرفه ها هم دیگه پول پست نمیگیرن کلا