2777
2789

تو کانال مدرسه پسرم که آموزش پرورش پیام داده شنبه مدارس دایر هست و شروع سال تحصیلی روز شنبه است 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کردم تعطیل شد با قر وارد تاپیک شدم😂

😂😂😂

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
تو کانال مدرسه پسرم که آموزش پرورش پیام داده شنبه مدارس دایر هست و شروع سال تحصیلی روز شنبه است  ...

اره از مدرسه داداشمم زنگ زدن گفتن بياد شنبه

سومين كاربري...🌱
از تعطيلي خيلي بدم مياد زندگي از روال عاديش خارج ميشه

متنفرررررم منم 

بخصوص وقتی شوهرم خونه اس یه دنیا غم دارم 

پاچه گیر میشه ،اصلا زندکی نظم و نظام نداره 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

اخه نگفتن رد شده گمونم میترسن مردم بریزن تو جاده ها .

مردم الان تو جاده ان منتظر خبر تهش يا مرخصي ميگيرن يا هزارجور دليل ولي درهرصورت شنبه رو تعطيل ميدونن درواقع🥴جاده چالوس كمرش اين روزا رگ ب رگ شده

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
مردم الان تو جاده ان منتظر خبر تهش يا مرخصي ميگيرن يا هزارجور دليل ولي درهرصورت شنبه رو تعطيل ميدونن ...

مردم رو مسخره کردن .یا تصویب کنند یارد .این بازی چیه سر مردم درآوردن.