2777
2789
عنوان

عرق کردن سر بچم لطفا کمک کنید

194 بازدید | 29 پست

سلام خانما پسرم سرش خیلی عرق میکنه موقع خواب یکمم بازی میکنه زودتروبیشترعرق میکنه کف دستاوپاهاشم گاهی عرق میکنه تورخداهرکی تجربه داره که خوب شده راهنمایی کنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم بنیه س تقویتش کن

یا شاید گرمش میشه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بچه های من موقع شیر خوردن سرشون عرق میکنه یوقتایی هم کف دست و پاشون طبیعیه واسه این مواقع حالا در حالت عادیشو نمیدونم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

من از زمانی که به دنیا اومدم کف دست و پام عرق می کرد. پسرم هم نوزاد بود سرش عرق می کرد ولی شما اگر می بینی غیرعادی هست و دلت چرکینه می تونی ببریش دکتر یا از دکتر ساینا بپرسی.