2777
2789
عنوان

چه مدرکی برای مهاجرت بگیرم؟

96 بازدید | 5 پست

سلام من میخوام مهاجرت تحصیلی کنم ایتالیا شایدم کلا موندگار شدم میخوام مدرک هایی بگیرم که اونجا به کار بیاد به چند تا هم فکر کردم مثل هوش مالی طراحی سایت و برنامه نویسی ولی میخوام بازم مدرک بگیرم بنظرتون چه مدرک هایی به کارم میاد اونجا؟

میخوای تو فضای آکادمیک فعالیت کنی یا نه؟ 

واسه چه مقطعی میخوای اقدام کنی؟ 

ایتالیا عموما مدرک خاصی نمی‌خواد 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای تو فضای آکادمیک فعالیت کنی یا نه؟  واسه چه مقطعی میخوای اقدام کنی؟  ایتالیا عم ...

عزیرم من برای دانشگاه میخوام برم برای دانشگاه مدرک نمیخوام میخوام وقتی دارم درس میخونم کار کنم برای همین میخوام اینجا چند تا مدرک بگیرم که اونجا دستم به کار بند باشه

عزیرم من برای دانشگاه میخوام برم برای دانشگاه مدرک نمیخوام میخوام وقتی دارم درس میخونم کار کنم برای ...

اونجا اگه بخوای همزمان هم جایی استخدام بشی و هم درس بخونی ، بورسیت میپره 

کاری ک من برای خودم کردم اینه، مهارت مرتبط با رشته خودمو که توی شرکت های مرتبط با رشتم نیاز دارند رو یاد گرفتم که اگه کار مرتبط پیدا کردم که پاره وقت بود بتونم کار کنم تو خونه 

دومیش یادگیری یکی از لاین های ارایشگریه ( هنوز مدرک نگرفتم و دارم تحقیق میکنم کدومش بهتره) بچه هایی که اونجا هستن میگن توی لاین آرایشگری اونا خوب نیستن، سر همین دارم تحقیق میکنم که کدومش کم هزینه تر و کم وسایل تره و میشه توی اتاق خودم جمعش کرد که همونو برم یاد بگیرم 

جدا از اینا برنامه نویسی هم بلدم که بازم میشه آنلاین انجام داد و همین الان کار خودمم آنلاینه 

بخوام جمع بندی کنم، کار های آنلاین قیمتش بیشتر و هزینه هاش کمتره. از کارای فیزیکی هم طبق تحقیقاتی که تا الان انجام دادم بچه ها میگن کار توی کافه (باریستا) رو یاد بگیرید و بعضیا هم میگن یک لاین زیبایی رو یاد بگیرید 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)