2777
2789
عنوان

مشکل هورمونی زنانه داشتین؟

811 بازدید | 6 پست

خانوما من دوماه پریود نشدم رفتم دکتر گفتن هیچی نداری فقط یکم عفونت خوب شی پریودم میشی مترونیدازول داد بهم بعدش منتظر موندم باز پریود نشدم تقریبا سه ماه دیگه باورم میشد حامله ام بتا هم ۶ بود ولی سونو هیچی نشون نمی‌داد تقریبا سه ساله از زایمان قبلیم میگذره بعد اون یه دکتر دیگه رفتم بهم پروژسترون داد و من ۲۰ روز پریود شدم بعدش الان ۳۸ روزه از پریود قبلیم میگذره ولی هنوز نشدم .برا عفونت هم دوتا قرص داد حالا من خودم چنتا مشکل دیگه هم دارم و حس میکنم که هورمون هام بهم ریختن.موهای زیر چانه.ریزش موهام.وخستگی  همش میخام بخابم.اصلا میل به رابطه ندارم و خیلی چاق شدم یعنی اضافه وزن داشتم ولی تو این چن ماه ۱۰ کیلو زیاد شدم در حالی که کلا رژیم میگیرم وحواسم به غذام هس و یه سال ونیم هس که بچه مو از شیر گرفتم ولی هنوزم سینه هام شیر دارن.دکتر گف به مرور قطع میشه ولی خیلی اذیتم میکنه قرص داد اونم اثر نکرده تا حالا.

بنظرتون این علائم مشکل هورمونی رو نشون میده؟ 

اگه بخام بدونم باید آزمایش بدم؟ پیش چه دکتری برم ؟ زنان؟

کسی بودا که هورمون  هاش بهم ریخته باشه؟

برو دکتر زنان برات ازمایش‌ و سونو‌ مینویسه 

ورزش کن طبیعی هورمونات تنظیم میشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیروئیدت رو چک کن 

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون