2777
2789
عنوان

خانم ها یعنی افسردگیم خوب شده

192 بازدید | 16 پست

دیگه عین قبل دلم نمیگیره حالت های اضطراب که قبلاً داشتم بهتر شده و قبلا همش بی حوصله بودم اصلا نمیخندیدم ولی الان خیلی بهترم کارای خونه رو انجام میدم بیرون میرم البته الان هم فقط قرص فلوکستین میخورم شما چی کسایی که افسردگی دارین بهتر شدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشكر عزيزدلم داري خوب ميشي اگه شرايطش و داري ايروبيك يا يوگا برو كه هميشه حس و حالت خوب و دراين سطح بمونه

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
من هنوز خوب نشدم یکساله که دارو میخورم

چه دارویی استفاده میکنی واقعا تا خودت نخواهی خوب نمیشی افسردگی من خیلی شدید بود باورم نمیشه بهتر شدم بعد از چهار سال کلا ناامید بودم گلاب خیلی خوب هر روز یه قاشق بخور

من حس میکنم تازه وارد دنیای افسردگی شدم. اصلا هم جرئت دکتر رفتن و روبرو شدن با واقعیت رو ندارم. فقط ...

حتما برو دکتر افسردگی خیلی سخت فکر کنم شما افسردگیتون از نوع خفیف باشه برو دکتر دارو بخور خوب میشی اگه افسردگی شدید بشه خیلی سخته آدم روزی ده بار آرزوی مرگ می‌کنه من تجربه این مریضی لعنتی رو داشتم زود برو پیش روانپزشک و داروهای گیاهی هم خیلی خوب هر روز دم کن بخور از عطاری بگیر 

خداروشکر بعد حدود۲۲ماه الان ۳هفته س افسرده نیستم . به شما هم تبریک میگم

خیلی ممنونم خدارو شکر که بهترین شما دارو استفاده کردین منم بعد حدود چهار سال بهترم واقعا باورم نمیشه فکر میکردم هیچ وقت خوب نمیشم

خیلی ممنونم خدارو شکر که بهترین شما دارو استفاده کردین منم بعد حدود چهار سال بهترم واقعا باورم نمیشه ...

دقیقا حالتون میفهمم .منم فکر میکردم هیچوقت خوب نمیشم

خداروشکر که بهترین.

من میخوام انشاالله از نو زندگیم بسازم

چه دارویی استفاده میکنی واقعا تا خودت نخواهی خوب نمیشی افسردگی من خیلی شدید بود باورم نمیشه بهتر شدم ...

من دلوکستین و الانزاپین و ملاتونین میخورم قبل اینکه بفهمم مشکل دارم همه جای بدنم درد میکرد ولی الان خیلی بهترم فقط هر وقت ناراحت یا عصبی میشم دست و پام درد میگیره 

دقیقا حالتون میفهمم .منم فکر میکردم هیچوقت خوب نمیشم خداروشکر که بهترین. من میخوام انشاالله از نو ...

واقعا خیلی سخت گذشت منم می‌خوام از این ب بعد واقعا زندگی کنم ب خودم برسم بیرون برم خیلی خوشحالم این مریضی رو شکست دادم شما با چه دارویی خوب شدین

واقعا خیلی سخت گذشت منم می‌خوام از این ب بعد واقعا زندگی کنم ب خودم برسم بیرون برم خیلی خوشحالم این ...

ممنون.

تا میتونی از زندگیت لذت ببر

هیچ کس نمیفهمه ما توی چه جهنمی دست وپا میزدیم

هیچ کس نمیدونه چقدر گریه کردیم.

خودت قدر سلامتی بدون.

باید فهمیده باشی دنیا انقدر ارزش نداره که با حرص وناراحتی بگذره

من توی دوران افسردگی خیلی چیزام از دست دادم حتی از خانوم سابقم جدا شدم از درس افتادم و....

اما الان نمیخوام به گذشته تلخ فکر کنم