2777
2789

مامانم اینا امروز خونه خالم ناهار دعوت بودن 

من یه پسر خاله همسن همسرم دارم 27سالشون هست 

ما باهم بزرگ شدیم کلی بچگی کردیم خونه مامان بزرگمون 

از خونه بازی گرفته تا دوران دبیرستان 

سه چهارسالی هست پسرخالم یکم تو خودشه نمیاد توی جمع حرفی نمیزنه دکترم بردنش یه جور افسردگی به نظرم هست 

من زیاد نخاستم بهش فکر بکنم از وقتی اینطوری شده 

حالا امروز سر ناهار به بابام گفته چرا فلانی رو زود شوهر دادی من میخاستمش بابام گفته تو اصلا نیومدی جلو 

اونم گفته فکر نمیکردم شما بخای اینقدر زود بدی بره فلانی رو هنوز درسش تموم نشده 19سالش بیشتر نبود.. 

خلاصه مامانم بهم زنگ زد حالمو بپرسه اینم گفت 

ضربان قلب گرفتم اصلا شوک شدم 

خودم یه چیزایی حس کرده بودم اما هیچ وقت فکر نمیکردم بخاد به پدرم بگه جلو همه 

بغض کردم کاش الان بچه ام تو شکمم نبود حداقل یکم اروم بودم

فکرش ازارم میده بخاطر من چهارساله افسردگی گرفته

تقصیر تو نیست تو که علم غیب نداری 

وقتی هیچی نمی‌دونستی 

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر تو نیست تو که علم غیب نداری  وقتی هیچی نمی‌دونستی

من هیچ حسی بهش نداشتم اون موقع ولی وقتی فهمیدم اینطوری بوده قضیه خیلی دلم سوخت 

پسرخالم خیلی پولدارن ماهم متوسط اصلا به این چیزا من فک نمیکردم ولی.. 

به نظرم باهاش صحبت کنید نزارید تو این شرایط بمونه،باید ی حجوری قبل ترها احساسشو بیان میکرد...خودت اگه میتونی و شرایطشو داری باهاش حرف بزن که از فکرت بیاد بیرون و به زندگی برگرده خیلی سخته

آخی اره ادم یک حس خاصی روتواین موقعیت تجربه میکنه یک حال عجیبی هست فکرادم رودرگیرمیکنه ولی خوب ای کاش باهاش صحبت کنن یااگه میتونیدخودتون اینکه زندگی ادامه داره وبایدهرکس بردنبال سرتوشتش افسردگی هیچ فایده ای نداره براش

من برعکس شد پسر عمم اومد جواب رد دادم بعد که باردار بودم به زنداییم گفته بودن فلانی پشیمون شده هی میاد به ما سلام میکنه و ما محلش نمیدیم و از اینجور حرفا 

من باردار بودم مامانم نگفته که حرص نخورم بعدش به من گفت مردم از حرص من به خاطر اینکه فامیلم بودن صمیمی رفتار میکردم همین یک ماه پیش دیدمشون  محل سگ نذاشتم 

کاملا حستو درک میکنم برای منم اتفاق افتاده، عزیزم خداروشکر کن شاید ازدواجم میکردی باهاش خوشبخت نمیشدی همه چی پول نیست ، ب شوهرت فکر کن ب بچه ای ک قراره ب دنیا بیاد ی عمر میخوای مادری کنی براش 

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
آخی اره ادم یک حس خاصی روتواین موقعیت تجربه میکنه یک حال عجیبی هست فکرادم رودرگیرمیکنه ولی خوب ای کا ...

خیلی سخته اینکه بفهمی یکی اونور دنیا تورو دوست داره و بهت فکر میکرده من از این خیلی بغض کردم

اخی...منم وقتی نامزد بودم و هنوز عقد نکرده بودم یکی از پسرای فامیل ک بشدت دوسش داشتم اومده بوده خواستگاری...ولی مامانم گفته که محدثه عقد کرده نمیشه اصلا هم حرفشو نزنین....ک اگ اون موقع بهم میگفتن صددرصد شرایطم یه طور دیگ ای میشد

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم