2777
2789

اگر کسی زن دوم مردی بشه که بچه داره( مرده قبلا زن اولش مرده یا طلاق گرفته)

و اون مرد ، قبل از مرگ تمام  دارایی و ارث خودش ، رو به بچه هاش بده ( مخفیانه)

وقتی بمیره تکلیف مهریه زن و یک قسمت از ۸ قسمتی که به زن میرسه ، چی میشه؟

یعنی به اسم اونا کرده؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اگر بنامشون هیچی دیگه،فقط از اموالی که بنام مرد باشه مهریه و سهم ارث بهش میرسه.....اگر چیزی نمونده هیچ ،فقط چندسال عمرشو هدر داده

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مطمئنه سند نزده فقط زبونی داده بهشون،باید بره مهریه رابزاره اجرا دولت مصادره میکنه اموال مرد رو،اول نهر و ارث زن داده میشه بعد بین وراث دیگه تقسیم میشه،بدم میاد از این مردا

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
اگر بنامشون هیچی دیگه،فقط از اموالی که بنام مرد باشه مهریه و سهم ارث بهش میرسه.....اگر چیزی نمونده ه ...

ینی اگه همرو قبل مرگ ( مخفیانه) بزنه به نام بچه هاش، وقتی بمیره ، هیچی گیر زنش نمیاد ؟ 

حتی اگه شکایت کنه

اگر مطمئنه سند نزده فقط زبونی داده بهشون،باید بره مهریه رابزاره اجرا دولت مصادره میکنه اموال مرد رو، ...

نه اگه مخفیانه بره سند بزنه ، برا اینکه بعد از مرگش چیزی گیر زنش نیاد 

چون خودش خیلی از زنش بزرگ تره و احتمال مرگشم زیاده

ینی اگه همرو قبل مرگ ( مخفیانه) بزنه به نام بچه هاش، وقتی بمیره ، هیچی گیر زنش نمیاد ؟  حتی اگ ...

نه،اخه چیزی نمونده که به زن برسه،چه مرد ناحقی بوده

برا یکی از اشناهامون

طفلک فقط چندسال عمرش هدرشده دم دست اون مرد وبچه هاش

نه اگه مخفیانه بره سند بزنه ، برا اینکه بعد از مرگش چیزی گیر زنش نیاد  چون خودش خیلی از زنش بز ...

اگر خانمه حدس میزنه و رفتارایی دیده که احتمال اینکار هست،اززندگیش بیاد بیرون

باز من شنیدم ، که اگه بری شکایت کنی ، میتونی مالی که قبلا مرد زده به نام بچه هاشو بگیری

فکر نمیکنم