2777
2789

سلام خانوما من راستش پریود نمیشم یعنی با آمپول و قرص شاید هرماه بشم دکتر گفت کیست نداری شاید از اعصابه شنیدم رازیانه قاعده آوره الان ۸ روزه شبا دونه هاشو یک قاشق دم میکنم میجوشونم و میخورم هرشب بعد شام قبل خواب تا روز ۶درد نداشتم اما یهو احساس کردم سینه هام بزرگ و گرد و سنگین شدن، سوتینم دیگه اندازم نشد از درد بسته نمیشد بازش کردم ی سایز بالاتر میبندم و احساس حساس بودن سینه و کمی درد دارم مثل همون احساس درد سینه تو سن بلوغ اما الان ۲۱سالمه ، میخوام تا روز چهل ادامه بدم خیلی محتاطانه چون میدونم ممکنه پرولاکتین بالا ببره، کسی همچین تجربه ای داشته؟ ی احساسی مثل دوران بلوغ دارم که انگار یکم سوزن سوزن میشن سینه هام و بزرگ و سنگین شدن یکم

( اگه مردی مزه نریز که گزارش میزنم ) 

هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش  كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کیست سینه داشتین و خوردن رازیانه باعث شده بزرگ بشن کیستها. حتما حتما سونو بدید و دیگه سرخود دارو گیاهی نخورید. من با خوردن رازیانه دو تا کیست 10 سانتی داخل تخمدانام دراوردم.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
یکی از دلایل بهم ریختگی قاعدگی رازیانه هستش

من اصلا قاعده نمیشم دارم به هر دری میزنم تا از قرص و آمپول هرماه خلاص شم 😢

رازیانه رو اصلا نباید بخوری خودسر مشکل پریود نشدنتونم باید بررسی جدی بشه

دکتر رفتم ولی بی جواب میگن از اعصابه 😑

من هرماه حدود ده روز یه هفته قبل پریود اینجوری میشم دیگه وقتی اینجوری میشم  میدونم میخوام پریود شم شمام میخوای پریود شی واسه اونه

میشه ازته دلت واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات یه حمد ویه ایت الکرسی مهمونم کنی انشالله خداحاجت دلت روبده 🌹
من هرماه حدود ده روز یه هفته قبل پریود اینجوری میشم دیگه وقتی اینجوری میشم  میدونم میخوام پریود ...

ممنون ازتون 😢ان شاالله