2777
2789
عنوان

لطفا درست رانندگی کنید

194 بازدید | 19 پست

تو خیابونا و اتوبانا، یه بعد دیگه از فرهنگ‌و اخلاق ایرانی رو میشه حس کرد. بجز اکثریت باشعور و فرهنگ،که مطابق قوانین و اخلاق و انسانیت رانندگی میکنن، اقلیتی هستن که نباید بهشون مجوز پیاده روی تو خیابونا رو بدن چه برسه به رانندگی. هر کسی، عزیزایی داره که تو خونه منتظرشن. با رانندگی بدتون، با رانندگی خودخواهانه و عصبی و خلاف قانونتون، نذارید چشمی همچنان منتظر عزیزش بمونه

دقیقا دیشب یکی با آنچنان سرعتی از سمت راست سبقت گرفت که اگه همسرم خودشو کنار نمیکشید به اینه خورده بود

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا دیشب یکی با آنچنان سرعتی از سمت راست سبقت گرفت که اگه همسرم خودشو کنار نمیکشید به اینه خورده ب ...

بخاطر یه خروجی، یکی رو خط ممتد یه جوری رو من گرفت تو سربالایی که اصلا نفهمیدم چجوری جمش کردم 

ایول من ۱۲ساله گواهینامه دارم اما فقط تو جاده میشینم پشت فمون چون میدونم توی شهر واقعادنمیتونم رانن ...

همین امروز صبح یکی از پشت زد بهم. حرفی برا زدن نداشتم اینقد مرده خودشو مظلوم کرده بود.گفتم‌برو فقط

حیلی ناراحتم از اینکه مجبورم هر روز یه مسیر خطرناک و پر از آدمهایی که عجله دارن رو رانندگی کنم

خدا پشت و پناهتون باشه،

چون من به همسرم همیشه میگم خیلی وقتا آدما با دقت رانندگی میکنن ولی یکی از خدا بی‌خبر کاری میکنه ک باعث صدمه به بقیه میشه... 

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
خدا پشت و پناهتون باشه، چون من به همسرم همیشه میگم خیلی وقتا آدما با دقت رانندگی میکنن ولی یکی از خ ...

دقیقا همین اقلیتن که زندگی بقیه رو به خطر میندازن. اکثر مردم با شعور رانندگی میکنن