2777
2789
عنوان

بیایین اینجا خودمو خالی کنم🥲

119 بازدید | 9 پست

اقا این رفیقم سما(اسم الکی شما قضیه رو متوجه شین)با رفیق صمیمیش ساناز قراره فردا بیرون برن ب منم گفتن قبول نکردم بهونه اوردم حالا چرا بیایین بگم

این ساناز قبلا ب سما ظلم کرده بود حسابش نمیکرد  تا میتونس بهش می.ر.ی.د حتی بخاطر دوستاش باهاش ‌کات کرد و تازگیا  اشتی کردن😐برای بار چندم رفتن بیرون ب من نمیگف بیا بریم بگردیم فقط ب اون چسبیده منم ک عاشق بیرونو گردش چن بار ب خودش گفتم بریم بهونه میکرد 

نمونش این ساناز رفته بود با کراش سما رل زده اومده بهش میگه سرکارش گذاشته بودم درحالی ک شماره واتساپو دادن رل زده بودن!! همه جا خرابش میکردش

و کلی چیزای دیگه تک تک رفتارشو بگم حوصلتون سر میره خلاصش گفتم

حالا این سما خانوم فردا میرن بیرون انگار ن انگار همونی بود بهش بدی کرده بودا😐

بهش گفتم تا کی میخای خودتتو حقیر کنی از چش بندازی من با کسی ک گرگ تو لباس گوسفنده بیرون نمیام حالا میخایین برین 

این سما هیچی نگف اقا بخدا حسادت نمیکنم ولی واقعا من کینه ایم ن اونقدر یعنی انقدر ب این بدی کرده من بجاش کینه ب دل گرفتم

این سانازم دوست منه صمیمی نیستیم قبلا خیلی خوشمون میومد از همدیگه الان نه

سما دوسال ازم بزرگه و سانازم یک سال

واقعا من ب این هرخوبی کردم ب چشاش نیومد پشت کنکور موند قبول نشد من با هزارتا خواهش و دعوا گفتم تنبلی نکن امسالو برو دانشگاه اونقدری ک ننش ب فکرش نیس من ب فکرشم هرجا پشتشو گرفتم از گل نازکتر بهش چیزی نمیگفتم واقعا همه میگفتن وای چه رفیق خوبی

تو این زمونه ب هرکی خوبی کنی واست م.ی.ر.ی.نن

ب هرکی بدی کنی واست میمیرن🥲🙂

انگار بد بودن خوبه شانس بیشتری دارن ادم!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه مثال باحالی از خودت گفتی؟

عزیزم واقعا معذرت میخوام منظورتون تاپیک اخرم بوده راجب مثال فک کردم میگین دروغ گفتین شرمندتم از حرص ی لحظه خون ب مغزم نرسید ببخشید

عزیزم واقعا معذرت میخوام منظورتون تاپیک اخرم بوده راجب مثال فک کردم میگین دروغ گفتین شرمندتم از حرص ...

بی خیال مهم نیست 🙂

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)