2777
2789
عنوان

یعنی خونه تاثیر داره؟؟؟

73 بازدید | 3 پست

سلام دوستان تا حالا کسی رو دیدین که بگه مثلا ما فلان خونه برامون اومد داشته ولی یه خونه دیگه برامون خوب نبوده و فلان؟یکی از دوستام هست میگه خونه قبلیم حس بدی بهم می‌داده و همش خواب ناجور می‌دیدم و .... بنظر شما این چیزا تا چه حد تاثیر رو زندگی داره ؟

آره عزیزم بعضی خونه ها روزی دارن و برکت داره 

عوامل مختلفی هم داره مثلا خونه ای ک توش قرآن روزانه خونده بشه برکت دار میشه یا نماز اول وقت یا گناهی توش انجام نشه

برعکسشم هس ک مثلا جاییکه همش توش جروبحث و دعوا باشه یا نماز و قران خونده نشه فضاش سنگین میشه و خیلی چیزای دیگه

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم من و همسرم باهم بحث داشتیم اما تو خونه قبلیمون از روزی ک رفتیم تا روزی ک تحویلش دادیم بدبیاری و بحث و اتفاقاتی مث بیماری مث تصادف و همه چی داشتیم. همش هم قهر بودیم. بعد ۶_۷ماه تحویلش دادیم. وقتی اسباب کشی میکردیم همسایمون گفت چرا زود میرین گفتم اصن روزای خوبی تو خونه نداشتیم. بهم گفت این خونه کلا هیچوقت هیچ مستأجری قراردادشو مجدد نکرده همه سر ی سال رفتن