2777
2789
ینی میدونین دوستم داره واقعا فکرای منو خواب میبینه اولش عادی بود مثلا میگفت خواب فلان چیزو دیدم میگ ...

فکر خوانی یکی از تخلفات در قانون کاینات هست،تاوان باید پس بده،یک مدت که بگذره بعد از فکر خوانی ،احسای خستگی یا ناراحتی می کنی،ازش انرژی گرفته میشه،اگر بخواد میتونم این حالت رو درست کنه و از بین ببره،میخواد؟

دیشب دوستم بعد چتمون رفت خوابید...من داشتم تو نت میچرخیدم که یچیزی دیدم درباره یه مردی که آدمای خیلی زیادی تو خوابشون اونو دیدن...

قبلشم درباره نفوذ به خواب دیگران خونده بودم تا ببینم چرا دوستم فکرامو خواب میبینه

بعد این مرده که میگن خیلی از آدما قیافشو تو خوابشون دیدن بنظرم شبیه لورل و هاردی اومد پیش خودم به شوخی گفتم عه این مرده شبیه اوناس بذار خواب لورل و هاردیو برا دوستم بسازم...

بعد امروز دوستم خوابشو تعریف کرد و اثری از فکرای شب قبل من توشون نبود تا اینکه گفت اون مرده تو خوابش بوده

اینکه اون مرده رو هم میشناسه واسه اینه که دیشب سایتی که درباره مرده گفته بودو براش فرستادم ولی اون خواب بود و امروز ظهر پیاممو دید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر خوانی یکی از تخلفات در قانون کاینات هست،تاوان باید پس بده،یک مدت که بگذره بعد از فکر خوانی ،احسا ...

نه این اصلا ارادی نیست...نه من قصدشو داشتم نه اون

خودمونم نمیدونیم داره چی میشه

فکر خوانی یکی از تخلفات در قانون کاینات هست،تاوان باید پس بده،یک مدت که بگذره بعد از فکر خوانی ،احسا ...

من خودم کسی ام که استعداد تله پاتی رو دارم و تاالان خیییلی زیاد داشتم و ناخواسته بود

ولی اینکه یکی فکرامو خواب ببینه نوبره تاحالا نشده

نه این اصلا ارادی نیست...نه من قصدشو داشتم نه اون خودمونم نمیدونیم داره چی میشه

میدونم از روی قصد نیست،خودش پیش میاد،ولی بازم تاوان پس میدید،چندین سال اینجوری بودم اولش جالب بود ولی بعدش خیلی اعصابم بهم می‌ریخت ،یک نفر کمک کرد کامل از بین رفت،معمولا بعد از یک مدت می تونید برا بعضی چیزا پیشبینی هم کنید،ولی کلا حس بدی بهتون میده

میدونم از روی قصد نیست،خودش پیش میاد،ولی بازم تاوان پس میدید،چندین سال اینجوری بودم اولش جالب بود ول ...

آها و اینکه تا جایی که شنیدم اگر تجاوز به حریم خصوصی کسی باشه و موجب ضرر باشه اینطوره

وگرنه در غیر این صورت ندیدم کسی بد تله پاتی رو بگه

یعنی چجوری تجربشو داشتی؟همینطوری با خواب بود؟

نه فکر خانواده ،شوهرم و دوستام رو بعضی وقتا میفهمیدم،بعد از یک مدت ،یک نفر که می خواست یک کاری انجام بده مثلا بهش می گفتم انجام نده برات بد میشه،همیشه هم درست می گفتم،دیگه بعضی‌ها بزور می گفتند ببین این کار رو باید انجام بدم یا نه،من نمی‌دونستم اعصابم بهم میریخت،بعد از یک مدت هم هرچی آدم و مکان می‌دیدم همه بنظرم آشنا میومدند انگار همه زندگی رو قبلاً زندگی کرده بودم،حالم خیلی بهم ریخته بود،یک بار اتفاقی به یک نفر گفتم آدم واردی بود برام قطع کرد،دیگه هیچی ندیدم راحت شدم،اگر کمک خواستید می تونم کمکتون کنم قطع بشه

آها و اینکه تا جایی که شنیدم اگر تجاوز به حریم خصوصی کسی باشه و موجب ضرر باشه اینطوره وگرنه در غیر ...

خودشون متوجه میشن،اگر بعدش خسته بشن،یا حالشون بهم بریزه ،دارن جریمه میدن

نه فکر خانواده ،شوهرم و دوستام رو بعضی وقتا میفهمیدم،بعد از یک مدت ،یک نفر که می خواست یک کاری انجام ...

من کل زندگین همینجوری بودم و میتونستم بفهمم چی تو ذهن بقیه میگذره

یمدت کلا هوش و تواناییمو همه چیمو انگار از دست دادم و شاید مسخرس ولی دلم برا همه اونا تنگ سده بود..چون واقعا به خیلیا کمک کردم و برام چیز جالبی بود

الان دیگه مثل قبل اونجوری نیستم ولی هیچوقت اذیتم نکرده و مثل شما اینجوری نشدم...

شاید چون شما همیشه بروز میدادی که میفهمی تو ذهنشون چی میگذره

و ممنون بابت کمک ☻متاسفانه من ذهن کنجکاوی ام و اول میخوام  بدونم چرا الان اینطوری شده و چرا این دوستم