2777
2789
عنوان

پپتی جونیور

62 بازدید | 2 پست

سلام‌ پسرم ۴ماهشه هم رفلاکس شدید داره هم حساسیت ب پروتیین گاوی.علایمش اگزما و مخاط تو مدفوع و کم وزنی یود.الان ۴ماه تمومه ۵کیلو و۸۰۰..پپتی میدادم دیروز دکتر جونیور داده.الان بالا ک میاره یا عاروق میزنه هم خیلی بدبوئه هم بچه اذیت میسه انکار دردش میگیره یامیسوزه گلوش گریه میوفته.پی پیشم خیلی بدبود شده و صداشم گرفته امروز.ممکنه جونیور روش نیوفته؟مدام گریه میکنه

❤❤❤❤❤❤❤توجه❤❤❤❤❤❤❤

💙💙💙💙💙فروش انواع شیر خشک 💙💙💙💙

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

❤ نئوکیت ❤

گلدن گات ، سیمیلاک گلد ،اپتامیل انگلیس و ترک ، sma ایرلند 

💜💜💜💜💜انواع مکمل های افزایش وزن نیدو در تمامی رنج سن از کودک تا بزرگسال، پدیاشور،انشور،شیر مایع اینفاترینی،ریسورس جونیور و......

💙💙💙💙💙انواع محصولات برند و معتبر برای رفلاکس موتیلیوم و نکسیوم و گاویسکون و..... کولیک مانند اینفاکول و.... افزایش قد و....

❤❤❤❤❤انواع محصولات برای تقویت سیستم ایمنی و سرماخوردگی 

💚💚💚💚💚محصول جهت کنترل و درمان آلرژی ...... 

📢📢انواع مکمل برای افزایش وزن/قد/سیستم ایمنی/مولتی ویتامین/افزایش اشتها و.....

💛💛💛💛💛انواع تب بر خارجی کودک

انواع پوره میوه/سرلاک/پوره ساندیسی،/پاف/بیسکویت و......

❤❤❤👈👈👈مشاوره رایگان مادر و کودک جهت افزایش شیر،استپ وزن،الرژی،رفلاکس،کولیک و .......

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.