2777
2789
عنوان

به دادم برسید پسرم حالش بده😭😭😭

437 بازدید | 17 پست

خانما پسرم بادوم خورد واکنش داده بدنش.آلرژیش خوب شده بود نمیدونم یهو چی شد😭نفسش داست میرفت حالش بشدت بده الان مامانم و همسرم بردنش درمانگاه.التماس میکنم دعاش کنید دارم سکته یکنم😭😭😭.دستام میلرزه ببخسید نمیتونم جواب بدم

منم حالم دقیقا همینه شوهرم دعا حوشته دارم سکته میکنم 😑

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم 

همینکه بردید بیمارستان خودشون اوکیش میکنن

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
نگران نباش عزیزم  شاید آلرژیع  خوب میشع زودی  ولی دیگه بهش بادوم نده

آلرژی از نوزادی داشت و ۳سال تحت نظر دکتر بود.همش برطرف شد جز پسته.بادام هم تاحالا زیاد خورد و چیزیش نشد ولی این بار خیلییییی بد واکنش داد😔

گلم حساسیت به بادوم شدید و جدیه دیگه همچین ریسکی نکنین  درمونگاه فک کنم امپول میزنن زودی خوب م ...

آلرژی از نوزادی داشت و ۳سال تحت نظر دکتر بود.همش برطرف شد جز پسته.بادام هم تاحالا زیاد خورد و چیزیش نشد ولی این بار خیلییییی بد واکنش داد😔