2777
2789
عنوان

درمان یبوست😐😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 35 پست
برگ ثنا اب روی اتیشه من خودمم هرموقع یبوست میگیرم دم میکنم دولیوان میخورم درجا

مرسی گل 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

قرص ژلاکس ۱۰۰۰ بخور اگه خیلی شدیده

❤❤

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناشتا خاکشیر با آب ولرم بخور

❤❤

نه اگه شدید باشه نمیشه برا همون گفتم 

من همیشه یوبسم مثلا سه چهار روزی دفع دارم بعد چون بواسیر دارم اذیت میشم اخرشب میخورم روز بعد کامل اسهالم دیگه وقتی میخورم جایی برنامه نمیزارم😂

الو بخارا رو بخیسون  بعد با همون آبش بزار یخچال  چند ساعت بعد هم خودش و بخور هم آبشو (م ...

مرسی عزیزم 😂

فقط دمنوش گل محمدی بخور عالیه رو شوهرم که جواب داد😂😂😂از تو دسشویی زنگ زده بود دعام میکرد😂

ممنون گلم😂

آب هویج خوبه چندتا آلو رو هم تو یه لیوان خیس کنی و هستشو بگیری و بخوری هم خوبه

❤❤

من ک برگه زردآلو خشک میخورم خیلی جوابه

❤❤

من همیشه یوبسم مثلا سه چهار روزی دفع دارم بعد چون بواسیر دارم اذیت میشم اخرشب میخورم روز بعد کامل اس ...

وای نگو🥲😂من یه بار داشتم میمردم هر راهی امتحان کردم درست نشد این قرصو خوردم خوب شدم

اسهال بشه بهتره تا بواسیر بگیره

وای نگو🥲😂من یه بار داشتم میمردم هر راهی امتحان کردم درست نشد این قرصو خوردم خوب شدم اسهال بشه بهت ...

اره اگه نره دوباره دو سه تا موز بخوره 😂

اسهال یوبس اسهال یوبس ترک برمیداره بیچاره😂😂😂😂