2777
2789
عنوان

خواستگاری برای داداشم

763 بازدید | 32 پست

داداشم چند وقتی با یه دختر از طریق فضای مجازی آشنا شدن و ما رفتیم جهت آشنایی شهرشون دورتر از ماست و ما تقریبا ۴ ساعت تو راه بودیم تا رسیدیم دختر اصلا عکساش با واقعیتش متفاوت گفته به داداشم دماغش رو عمل کنه اونم قبول کرد اما فقط مشکل اون نیست داداشم قد بلند ایشون خیلی بلند نیست اینم مهم نیست حتی چشماش ریزه من بخدا قصد تخریب کسی رو ندارم من نمیگم من عالی ولی خب باید حداقل یه درصدی باشه 

اینم تازه خانواده گفتن عیب نداره دختره تمام مدت ما رفتیم خواستگاریش تو اتاق بود سینی چایی و شیرینی رو من گردوندم🙁 ۵ دقیقه اومد نشست پیش ما اونم سرش پایین بود تمام مدت 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی ایراد گرفتی ظاهری بود خواهرشوهرجان😐

اصلا خیلی خجالتی اجتماعی نیست 

علاوه بر اینا ۸۰۰ تا سکه گفتم مهر و فلان مقدار شیربها و ...

بعد واقعا ما گفتیم حداقل معمولی باشه من نمیگم من عالی من خودم معمولی ام 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

دوست داشتی چطوری باشه؟

یه مقدار اجتماعی باشه چون قاعدتا ما غریبه بودیم و اینکه من برم چایی برگردونم یه جوری 

و اینکه چهره اش معمولی باشه 

نظر برادرت چیه؟

اونم دو دل شده چون اگه عکساش رو میدید رسما فتوشاپ کرده انقدر فرق داره 

از طرفی هم میگه مدتی باهاش مجازی حرف زده و گناه داره که بگه نه

مهم نظر برادرته ببین نظر اون چیه

اونم دو دل و میگه چون مدتی باهاش حرف میزنه روش نمیشه بهش بگه نه

یه مقدار اجتماعی باشه چون قاعدتا ما غریبه بودیم و اینکه من برم چایی برگردونم یه جوری  و اینکه ...

خب چهرش که صد در صد مورد پسند داداشتون واقع شده و شما نباید در این باره دخالت کنید.

در مورد اخلاقشون هم احتمالا جلسه اول بوده شما رو دیده و قطعا استرس داشته و به مرور که با هم آشنا بشید یخش آب میشه.

عزیزم ایرادهایی که گرفتین خیلی سطحیه و اصلا چیزای مهمی نیست.تمرکزتون رو چیزای دیگه باشه 

خب چهرش که صد در صد مورد پسند داداشتون واقع شده و شما نباید در این باره دخالت کنید. در مورد اخلاقشو ...

آخه داداشمم دو دل اصلا قیافش با عکساش کاملا متفاوت و انگار که فتوشاپ داشته اصلا از نزدیک متفاوت 

من نمیگم من خودم عالی ام من معمولی ام ولی شما داداشت بخواد با یه دختر که ۱۸۰ درجه با خودش فرق داره ازدواج کنه نظرت چیه من حتی پیش داداشم نگفتم ایراد داره یا چیزی که نظر واقعی شو بدونم

هرچی ایراد گرفتی ظاهری بود خواهرشوهرجان😐 چایی رو تو دادی؟😐داداش و اجی نداش؟

خواهر داشت ولی خواهرش رفت تو اتاق و اصلا بیرون نیومد بردار هم نداشت 

داداشت و دختر خانم چن سالشونه؟

داداشم ۳۲ دختر خانوم ۲۶

آخه داداشمم دو دل اصلا قیافش با عکساش کاملا متفاوت و انگار که فتوشاپ داشته اصلا از نزدیک متفاوت  ...

اگه دو دل هست بهتره همین الان منصرفش کنید.چون قشنگی شاید عادی بشه اما زشتی هرگز!

و داداشت همیشه فکر می‌کنه سرش کلاه رفته...

ببخشید یه سوال...یعنی قبل از جلسه خواستگاری داداشتون هیچوقت دختره رو حضوری ندیده بود؟!!