2777
2789

وقتی می‌گویم برخی از ما توهم خود ... پنداری دارند، همان برخی ناراحت می‌شوند.

این هم جوانان متمدن لندنی که دارند دنبال ماشین نیکی میناژ رپر می‌دوند. 😀

بچه‌های ما هم با دیدن رونالدو کار غیر عادی و یا ضد انسانی و یا شرمسارانه نکرده بودند.

کار زشت دادن فرش و بنرهای خوش آمدگویی بود :)))

اگه بتونم الان فیلم شو میذارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول اشتباه بهتر از اینه خطای دیگران رو بعنوان الگوی درست و پوشش استفاده کنیم ! اینهمه حاشیه برای یک بازیکن فوتبال عادی نیست  ، انتقاد شاید باعث بشه تکرارش کم و هیچ بشه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من برم سرچ کنم نیکی میناژ کی هست بعد بیام 🤦‍♀️😬😭🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

فرش رو که یه طرفدارر تیم پرسپولیس داده 

ولی در کل اهمیت دادن به این سلبریتی هارو هیج کجای دنیا نمی پسندم 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )
قبول اشتباه بهتر از اینه خطای دیگران رو بعنوان الگوی درست و پوشش استفاده کنیم ! اینهمه حاشیه برای یک ...

عزیزم درست نمیشه مردم ما هم محروم هستند هم بی فرهنگ باید قبول کنیم جهان سوم هستیم

حالا این ک گیر الکیه اما خودمون رو خیلی تحقیر میکنیم همیشه.

پس وقتی عربا عبع انداختن رو سر مسی چرا اومدین گفتین ولی نههه عربا دارن فرهنگ شونو نشون دنیا میدن 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

اره دیگه کشتن بدبختارو اینقد گیر دادن به خدا به شدت دلم برای جوونامون و هممون میسوزه واسه هیچ چیز نباید ذوق بزنیم سریع یه عده میزنن تو برجک بقیه بابا همش ک نمیشه نشست غصه خورد و تو  سر زد یک شبم بزاریم خوش باشن 

پس وقتی عربا عبع انداختن رو سر مسی چرا اومدین گفتین ولی نههه عربا دارن فرهنگ شونو نشون دنیا میدن&nbs ...

والا من این متن رو کپی کردم. فقط مانورم رو قسمت ذوق جوون ها بود. فرش رو منم دیدم کیف کردم. خیلی کار قشنگی بود.