2777
2789

فکر کنم شب سرد باشه ها

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوا هوای دونفره است

اوف دلم خاست

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

عالیییییی

روز معتدل

شب خنک

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
منم🥺دعاکنید با آقا آشتی کنم بریم بیرون

مشهدین؟؟؟؟خوشبحالتون خیلی دلم میخاست پول جور میشد همین فردا حرکت میکردم میومدم مشهد بااینکه خردادمشهد بودما بازدلم میخاد

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
منم میخوام بیام .شلوغه هنوز؟؟مهر خلوت تر میشه مشهدی های عزیز؟؟

نمی دونم من تا حالا مهر نرفتم 

ولی شنیدم مازندرانی های عزیز چون شالیکاری شون تموم میشه همه مهر میرن مشهد

هتل اپارتمان رواق و رزرو کردم 

خب پس در حد لباس استین بلند و یکم گرم خوبه. هنوز کار به کاپشن نرسیده. ولی بازم حرم فضای باز داره و شبا سرده باد میاد . لباس گرم بردار. سفر به سلامت❤❤