2777
2789
عنوان

وای بیایید...تاپیک های من خار نداره بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی هنوزم تنم داره می لرزه ممکنه طلسم باشه آخه چرا من😭

نگران نباش و به خدا توکل کن ،کسی کلید خونتون ندارن مثلاً مادرشوهرش اینا؟

کس غریبه ای نیومد خونتون؟

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

دوستان ببخشید ریپ می زنم ارسال نمیشه بله شک افتاده تو دلم بدجور همون لحضه که دیدم خدا به سر شاهده انگار برق من و گرفت طوری شوکه شدم که شوهرم یه لیوان آب ریخت تو صورتم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
ولی خودخوری نکن خدا بالا دست همه است🙏🏻🥰

از فکرم نمی ره بیرون

محال ترین اتفاقات افتاد تو زندگیم اخه

پس کو خدا کجاست

چرا کاری نکرد برام

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
نگران نباش و به خدا توکل کن ،کسی کلید خونتون ندارن مثلاً مادرشوهرش اینا؟ کس غریبه ای نیومد خونتون؟

نه اصلا هیچ کس 

فقط یک نفر آمد به اونم نشون دادم گردن نگرفت

دادم درخواست رو قبول کنید

قبول کردم 

لطف می کنید پیام هم بدید آخه پیداتون نکردم

یکی هست کارشون باطل کردنه بهشون زنگ بزنید بهتون میگن

کیه؟

خدا لعنتشون کنه

خدا نابودشون کنه

که با زندگی یقین بازی می کنن بخدا آزارم به یه مورچه هم نرسیده

نه اصلا هیچ کس  فقط یک نفر آمد به اونم نشون دادم گردن نگرفت

دور تا دورخونه آب سرکه بریز ،اب باطل نامه بریز دور خونه چهار گوشه فراموش آب بکش بخور به نیت باطل شدن گره های زندگیت اون روسری رو هم تو آب روان بزار ببره

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
چی بگم والا🥺

اصلا به این چیزها اعتقاد نداشتم

ولی سرم امد💔

دور تا دورخونه آب سرکه بریز ،اب باطل نامه بریز دور خونه چهار گوشه فراموش آب بکش بخور به نیت باطل شدن ...

روسری رو انداختم اشغالی🥺

دور تا دورخونه آب سرکه بریز ،اب باطل نامه بریز دور خونه چهار گوشه فراموش آب بکش بخور به نیت باطل شدن ...

عذر خواهی می کنم کمی توهم نوشتید دقیق متوجه نشدم😔😒