2777
2789
عنوان

وجود مردان زن نما در سایت 🗡

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 71 پست
نی نی یار خودش قبول کرده میگه شکایت کن ببینم میخوای چیکار کنی 

کاربریش رو بدین اینو نمیدونستم تو اون گروه هست

از اون گروه همه رو بستم هر کس بود

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام جز نی نی یار24 ساعتی بقیه رو بستم که مگه هستن؟

هر روز یه کاربری داره 

چون بچه های اکیپو میشناسم 

اینم میدونم کیه 

که البته اسکرین اول نشون میده 

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه ادمین های این سایت خیلی مسئولیت پذیری ذوق تعلیق میکنن 

دقیقا بعضی جاها اشتباهی تعلیق میکنن 🚶‍♀️ حالا واسه جای درست پیدا نمیشن 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.

سلام اینجا پسر هم میاد؟ اینای که درخواست دوستی میدن پیام میدن و سوالات بی ربط میپرسن یعنی ممکنه پسر باشن؟ من خیلی اینجوری پیام میدن سوالات بی ربط میپرسن....

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]
سلام جز نی نی یار24 ساعتی بقیه رو بستم که مگه هستن؟

همین نی نی یار 24ساعتیو تعلیق کنین لطفا بقیش مدرک سریای پیش بود که ببینین چه ادمی هست

آی پیشو شناسایی کنید دیگه نتونه بیاد سایت

پسربچه 17ساله برا ما خط و نشون میکشه

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

سلام اینجا پسر هم میاد؟ اینای که درخواست دوستی میدن پیام میدن و سوالات بی ربط میپرسن یعنی ممکنه پسر ...

درخواست دوستی هیچکس قبول نکن درجا بزن رد دوستی

هر کسی هر حرفی باهات داره تاپیک بزنه بهت بگه چه لزومی داره خصوصی بپرسه

کاش اصلا این قسمت درخواست دوستی و پیام خصوصی حذف بشه مثلا فایده ش چیه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

هر روز یه کاربری داره  چون بچه های اکیپو میشناسم  اینم میدونم کیه  که البته اسکرین ...

کاربریش رو بذارین و قفل کنین تاپیکو بیشتر از این تگ نشم 

من هر کس بخواد سایت رو چت روم کنه یا دورهمی هایی که مردا رو هم ببرن تو دورهمی هاشون و بدتر از این که مرد رو ببرن تو دورهمی با کاربری خانم برای همیشه میبندم و هر کس بدونه و گزارش هم نداده باشه رو هم میبندم 

این سختگیری هام فقط برای امنیت خودتون هست الان دلخور میشین ولی مطمئن هستم یه روز متوجه میشین به خاطر خودتونه این سختگیریم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

کاربریش رو بذارین و قفل کنین تاپیکو بیشتر از این تگ نشم  من هر کس بخواد سایت رو چت روم کنه یا ...

نی_نی_یار_24ساعتی‌ 

ممنون نی نی یار 

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰
کاربریش رو بذارین و قفل کنین تاپیکو بیشتر از این تگ نشم  من هر کس بخواد سایت رو چت روم کنه یا ...

نی نی یار

یه لحظه درخواست دوستیمو قبول کن لطفا

پیویتم چک کن

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

درخواست دوستی هیچکس قبول نکن درجا بزن رد دوستی هر کسی هر حرفی باهات داره تاپیک بزنه بهت بگه چه لزوم ...

اخه من فکر میکردم خانم هستن همه اینجا اصلا به ذهنم نیومد که پسر بیاد اخه سایت بارداری و اینجور چیزاس

بعد سوالاتی میپرسن که بهشون هییچچچ ربطی نداره😑

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]