2777
2789
عنوان

دوره عقد خوبه یا بعدش و چرا؟

512 بازدید | 45 پست

چقدر تو عقد بودین؟

تو عقد بهتر بود براتون یا بعد عروسی ؟

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دوسال و دوماه عقد بودم نامزدیمون یسال اول اوکی بود مابقیش افتضاح و سخت گذشت...خونه داری خیلی بهتره..کاملا مستقلی و راحتی

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

پارسال برج هفت نامزدی کردیم 

اردیبهشت امسال عقد کردیم

یه ماه هم هست رفتم پیش شوهرم 

البته مراسم نداشتیم نه عقد نه عروسی هیچی 

واسه من فرقی نداشت چه عقد که کردم چه نامزدی که بودم یا الان که رفتم پیشش 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

عقد بهتره

از چه نظر

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

هرکی تو شرایطی ک هست نظرشو میگه 

یکی تو عقد شرایطش اوکی بود میگه عقد

یکی که خانواده شوهرش کازی ب کارش ندارن  و اینجور دخالتا و مشکارو ندارن میگن عروسی 

واس هرکی نسبت ب شرایطش نظرش فرق داره 

اما هرکدوم مشکلای خودشو داره

در فامیل ما دوره عقد مرسوم نیست و همه بلافاصله بعد از عقد می رن سر خونه و زندگیشون

اما دوره نامزدی معمولا دوره شیرین و خوبی هست برای خودم هم همینطور با اینکه اون روزها اصلا از نظر روحی در شرایط خوبی به سر نمی بردم

اگر اوضاع روحی بهتری داشتم قطعا دوران بهتری می تونست باشه

بنظر من همه چیز باید زیر یک سال باشه 

من فعلا چند ماهه عقدم جند ماه دیگه عروسیمه 

عقد خوبه و ازین نظر میگم خوبه چووون

از سرکار میایم ناهار شاممون همیشه امادس

و تازه دعوا سر اینه کی ناهار شام دعوتمون کنه 😂

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.