2777
2789
عنوان

اگه کسی راه حلی بلده بگه لطفا

52 بازدید | 7 پست

خانوما ما چندین وقته اصلا کارامون درست جلو نمیره هربار یه چیزی میاد جلو پیشرفتمون هر ماه پولمون خرج لوازمی میشه که بیخود خراب میشن ماشینمون همیشه خراب میشه بااینکه سرویسش میکنیم چندین ماهه وضعیت همینه نمیتونیم یه تومنم به خودمون خرج کنیم

اگه شرایطی مثل ما داشتین بگین چیکار کردین اوضاع خوب شد دلم خیلی گرفته😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیر داره به خدا گریم گرفته دیگه همین الان همسرم اسنپ بود مثلا تا سر ماه دستش خالی نباشه زنگ زد گفت ...

اره عزیزم تاثیر داره 

سه تا ایه بیشتر نیست زود بخون 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

تعمیر کارشو عوض کنه یه جا خوب پیدا کنه ،ما هم تازه ۴۰تومن پیاده شدیم واسعه تعمیر ماشین چرا چون تعمیر کاری که چند سال بهش ماشین می‌دادیم سر هم بندی میکرد الکی ما هم نمی‌دونستم این داره عوضی بازی در میاره،برای ماشین لباس شویی ظرف شویی تعمیر کار آوردیم که نگاه بندازه گفت هزینه تعمیر ظرفشویی سه تومنه🥶🥶به نمایندگی زنگیدم اومد گفت سالمه فقط مارک قرصتو عوض کن 

تعمیر کارشو عوض کنه یه جا خوب پیدا کنه ،ما هم تازه ۴۰تومن پیاده شدیم واسعه تعمیر ماشین چرا چون تعمیر ...

صد بار عوض کردیم اصلا

حتی برای فروش هم گذاشتیم دیوار یک نفر هم زنگ نزد نمیدونم چیکار کنم