2777
2789
عنوان

پی بخورم پریود شم

92 بازدید | 12 پست

۴۰ روزه نشدم بی بی هم منفی بود داروی گیاهی برم عطاری میدن بهم زود پریود شم

🧸◗ ‏اسکار بِهترین صدا تعلُق میگیره به صِدای پایِ اونی که میاد تو زِندگیت تا واسه هَمیشه بمونه🗿

دوباره بزن ... دوست من جمعه زد منفی 

امروز زد مثبت شد 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

مشکلت چیه گلم 

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالن ماء الجبن افتیمونی جوابه ولی باس ببینی مشکل ع کجاس.. هورمونیه یا تبلیو فیبرومو ایناس

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

مشکلت چیه گلم 

ی قرص اورژانسی خوردم بعد از اون ۴۰ روز میگذره هنوز پریود نشدم بی بی چک هم منفی شد گفتم ی دارو بخورم شاید پری شم

🧸◗ ‏اسکار بِهترین صدا تعلُق میگیره به صِدای پایِ اونی که میاد تو زِندگیت تا واسه هَمیشه بمونه🗿

اگه مشکلت تنبلی هس...قرص معجزه نازایی زنان بگیربخور.....یا یک قاشق زردچوبه حل کن توی لیوان یهو سربکش

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
اگه مشکلت تنبلی هس...قرص معجزه نازایی زنان بگیربخور.....یا یک قاشق زردچوبه حل کن توی لیوان یهو سربکش

فک نکنم مشکل تنبلی باشه آخه قبل قرص همیشه سر موقع پریود میشدم

زردچوبه تو آب یا شیر جواب میده

فک نکنم مشکل تنبلی باشه آخه قبل قرص همیشه سر موقع پریود میشدم زردچوبه تو آب یا شیر جواب میده

اها...تواب گلم

سریع جواب میده؟

من انواع داروهارو امتحان کردم ولی اوکی نشد

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

سریع جواب میده؟ من انواع داروهارو امتحان کردم ولی اوکی نشد

اره برای همون روزجواب میده...تا۳روزپشت سرم هم بخور....دیگه صب کن تایک هفته

اره برای همون روزجواب میده...تا۳روزپشت سرم هم بخور....دیگه صب کن تایک هفته

میشه اسم و مارک قرصو بگی..چون دارو مختلف هس

میشه اسم و مارک قرصو بگی..چون دارو مختلف هس