2777
2789
عنوان

با شوهری که مدام قهر می کنه ،چه کنم🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 26 پست
نه عزیزم مرد جماعت عوض بشو نیست، من جدیدا شوهرم نه محبت کلامی نه چیزی هیچی نداره،، ولی تصمیم گرفتم م ...

خانومی شما داری اشتباه می کنی خونت رت گرم کن تو شاد باش فکر کردی شوهرای ما از در میاند قربون صدقه ما می رند من بعد این همه سال که خی به سوهرم می گفتم احتیاج دارم بهم محبت کنی فایده نداشت می گه پررو میشی برا خودت وبچهات شاد باش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودشون باعث میشن  انگار این مدل زندگی رو بیشتر می پسندم

اره میبینی خودشون باعث میشن ماسرد بشیم، بعدم که میگی میگن ها خسته ایم فلان یا میگن مگه کمبود داری،، بعد خودشون از خداشونه با زنا لاس بزنن،، منکه هیلی دین گردن شوهرم دارم هیچوقتم نمیبخشمش،، 

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
خانومی شما داری اشتباه می کنی خونت رت گرم کن تو شاد باش فکر کردی شوهرای ما از در میاند قربون صدقه ما ...

خب اخه چجور شاد باشم،، مگه نه اینکه مرد باید به زنش محبت کنه احترام فلان که زنم بتونهبه بچه ها انتقال بده،، من حتی سرمار به شوهرم پیامک عاشقانه میدادم اینا ولی یا یه گل میفرستاد یا جواب نمیداد،، خودشم که هیچ یبار پیام محبت امیز نمیده،،بعد اگر این وسط ادم پاشو کج گذاشت میگن ها خائن فلان اینا نمیگن مقصر مرده

خب اخه چجور شاد باشم،، مگه نه اینکه مرد باید به زنش محبت کنه احترام فلان که زنم بتونهبه بچه ها انتقا ...

به خدا وندی خدا شوهر من همون گل رو هم نمی فرسته ولی من راه می رم قربون صدقه می رم اینجوری خودم حالم بهتره سوره طلاق را هم بخون خیلی تا ثیر داره خونه را گرم کن بزار بچت با آرامش زندگی کنه اگر با مرد دیگی هم بودیم همین بود مردهای ما در ایران اینجوری بزرگ شدند من خودم گاهی خسته میشم ولی به بچه هام که نگاه می کنم می بینم گناه دارند خودم بدبخت دعوای مدر و مادر شدم نمی زارم بچه هام اینجوری بشند تمام سعیم را می کنم بلاخره مردها هم که خر نیستند متوجه میشند به رو نمی یارند ولی باید زندگیمون را تو این دوره زمونه حفظ کنیم بین چقدر بیرون افعی ریخته خوب باش وخوش ما سر سفره پدر ومادر بزرگ شدیم نمی تونیم به مرده دیگه ای نگاه کنیم چه برسه به خیانت خدا کمکمون کنه فقط 

به خدا وندی خدا شوهر من همون گل رو هم نمی فرسته ولی من راه می رم قربون صدقه می رم اینجوری خودم حالم ...

عزیزم حرفات درست، انشاالله خدا به دلت نگاه کنه، ودل خوش نصیبت بشه،، خب چجور میتونی محبت کنی ومحبت نبینی،، من احساس بد بهم دست میده وقتی محبت کنم وچیزی نبینم،، تحقیر شدن آویزون شدن همچین حسایی بهم دست میده،، همشم حسرت زندگی بقیه رو دارم،، 

عزیزم حرفات درست، انشاالله خدا به دلت نگاه کنه، ودل خوش نصیبت بشه،، خب چجور میتونی محبت کنی ومحبت نب ...

فکر کردی محبت مرد چه جوریه این که مریض بشی نگرانت بشه وفقط یه کلمه بهت بگه چیه رو بخور تا بهتر بشی یا میخوای بری بیرون بگی پول بده برات بده ببین من خودم خانواده شوهرم می گند تو جه جوری با این زندگی می کنی ولی من قلق رو بدست آوردم هرچند بی تو دهنه ولی به روی خودم نمی یارم بهش هم می گم ناراحت میشم ولی چون می خوامت به دل نمی گیرم  کی گفته زن اگر دور و ور زندگیش را بگیره آویزونه  تا مریض میشه حتی اگر یه خراش کوچیکه قربون صدقش برو بازبونت به زانو درش بیار همیشه سعی کن به خوب بچرخونیش انتظارت روهم از نظر محبت به صفر برسون همین که می ره کار وبرات پول میاره دنیای محبته 

فکر کردی محبت مرد چه جوریه این که مریض بشی نگرانت بشه وفقط یه کلمه بهت بگه چیه رو بخور تا بهتر بشی ی ...

درست میگی عزیزم،، ازنظر پولی خدایی خسیس نیست واگه پول داشته باشه هرچی بخوای میگیره،،من سر یه سری موضوعات شکاک شدم واینم که محبت اینا نداره یاکم دیگه افتضاح شدم فکرمم همش منفیه،، با بچه هامم همش درگیرم، زود عصبی میشم،، ولی واقعا خدا بهترینها رو نصیبت کنه که چقد صبوری،، کاش من خواهری مثل توداشتم، راحت ادم حرفاشو میزد🌹♥💎

درست میگی عزیزم،، ازنظر پولی خدایی خسیس نیست واگه پول داشته باشه هرچی بخوای میگیره،،من سر یه سری موض ...

می تونی به عنوان دوست کنارم باشی هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم که زنان سرزمینم راحت تر زندگی کنند زندگی همین دنبال چیز عجیب غریب نباش 

می تونی به عنوان دوست کنارم باشی هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم که زنان سرزمینم راحت تر زندگی کن ...

برا کدوم استانین شما عزیزم