2777
2789
عنوان

مدرسههه

45 بازدید | 3 پست

سلامم بچه ها

واسه پایه نهم چه کتابکاری بخرم؟؟

شما واسه نهمتون چه کتابایی گرفتین که واقعاااا بدردتون خورده باشه و نمرتونم بالاکرده باشهععههه؟؟

تو نویسنده کتاب زندگی خودت هستی زندگی بساز که پرفروش باشه قابل مطالعه قابل ارتقاء  

هیچ کتابی 

از هفته اول هر روز هرچی خوندی اونو همون روز بخون واقعا خیلی خوبه بعدا نمیتونی برسی تمرینات ریاضی رو خودت حل کن و از یه ماه بعدش شروع کن به نمونه دولتی کتاب ۳۱ استان رو بخر برای نمونه دولتی یا تیزهوشان شروع کن بخون نمونه دولتی خیلی خوبه برگردم عقب میخونم براش 

هیچ کتابی  از هفته اول هر روز هرچی خوندی اونو همون روز بخون واقعا خیلی خوبه بعدا نمیتونی برسی ...

حتمااا ، مرسیی 💙💙

تو نویسنده کتاب زندگی خودت هستی زندگی بساز که پرفروش باشه قابل مطالعه قابل ارتقاء  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علومتون خیلی فشرده هس مخصوصا درسای اخر سیع کن تا قبل عید نصف بیشتر فصلارو بخونی چون سه روز وقت میدن به علوم و اصلا نمیشی خوند ریاضی هم زیاد سخت نیست فقط باید تمرین کنی خیلی سیع کن جلو تخته که میری خوب حل کنی توی نمرات خیلی تاثیر دارن