2777
2789

از خود اصفهان چی 

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم از شاهین تر پایین ترم میشه منم بیام نظر بدم  

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
بله بله 

خب عارضم خدمتتون که با این که خود اصفهانم ولی  تو طول عمرم یه بار بیشتر نرفتم شاهین شهر و چون سوالت تخصصی هست میسپارم به بروبچ همون شاهین شهر

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
 سلام عزیزم اینکه مردمش چجورن؟  کدوم خیابوناش خوبه برای سکونت؟  متری چنده تقریب ...

نمیدونم تو دیوار ببین‌چنده خیلی متفاوته ، مردمش اکثرا خوزستانین ولی جدیدا افغانیا هم زیاد شدن ، خوش پوشن معتقد نیستن زیاد ، خیابوناشم نمیدونم

اونم اکیه  ولی بیشتر مدنظرم شاهین شهره 😁

خب چرا مد نظرت شاهین شهرهسش 

فامیل یا آشنایی داری.. یا کسی گفته اونجا مثلا خونه و آپارتمانش ارزون؟ 

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
نمیدونم تو دیوار ببین‌چنده خیلی متفاوته ، مردمش اکثرا خوزستانین ولی جدیدا افغانیا هم زیاد شدن ، خوش ...

یه خیابون داره شبا توش فلافلی زیاد هست اسمش چیه

عزیزم هرجا هستی خوشت باشه 

یادمه یه بار شب بود از سفر داشتیم بر میگشتیم خییییییییییییلی گرسنه بودیم شوهر عمم گفت بریم شاهین شهر فلافل بخوریم رفتیم خیلی باحال بود یه خیابون بود از هر 10 تا مغازه 2 تاش فلافلی بود همه هم شلوغ

شاهین شهر شهر خوبیه

مردم خونگرمی داره

اکثرا بختیاری و خوزستانی هستن 

امکاناتی مثل پزشک متخصص خیلی خوب یا بیمارستان خوب یا مثلا مدرسه تیزهوشان نداره . با اینکه شهر نسبتا بزرگ و پرجمعیتی هستش . معمولا برای این جور کارها به اصفهان مراجعه می کنیم چون یه ربه نیم ساعت راه بیشتر نیست

اگر مترو راه بیفته که کلا ۵ دقیقه راه میشه

خونه از متری ۲۲ تو شهرک های اطراف شروع میشه تا ۴۰_۵۰ میلیون

محله خوب زیاد داره ولی مخابرات و فردوسی گرون تره . البته من خودم این دو تا رو چون شلوغن دوست ندارم . ترجیح میدم محله های دنج و آروم که خونه ویلایی زیاد داره زندگی کنم مثل بانک استان یا میلاد

گلدیس و پردیس و مسکن مهر و انتهای خانه کارگر رو بهت پیشنهاد نمیدم

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics