2777
2789
عنوان

مادرشوهرم کتکم زد

2034 بازدید | 71 پست

تو تاپیک قبلم گفتم دیروز چی گفته مادر شوهرم بهم

بعد دیشب شوهرم رفت خونشون تا با مامانش حرف بزنه وقتی اومد گقتم چی بهش گفتی گفت تو کاری نداشته باش منم چیزی نگفتم امروز صبح مادرشوهرم اومد خونمون یهو هجوم آورد سمت من موهامو می کشید و هر چی بلد بارم کرد می گفت حالا دیگه بچهمو پر میکنی و میندازی به جونم تا من بخوام عکس العمل نشون  بدم شوهرم یهو دستاشو گرفت و کشوندش تا دم در گفت حیف اسم مادر که رو تو باشه دفعه آخریه که پا توی خونه ی من گذاشتی دفعه آخریه که دست روی زن من بلند میکنی قلم میکنم دستی که روی زنم بلند شه 

گفت همیشه آزارم میدادی با کارات اما این یکیو دیگه نادیده نمی گیره مامانش هم با گریه گفت عاقت میکنم و و کلی حرفای .... به من زد و رفت 

بی صبرانه منتظرتم آروانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مادر شوهر سلیطه ای 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

به نظرم که حق کاملا با شوهرته

آدمی که اونجاش میخاره رو باید حسابی نشوند سر جاش

از اول زبون به طعنه و مقایسه گذاشته حالام دست بلند کرده؟به خانوادت بگو به حسابش برسن

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹