2777
2789

سلام من دارم روانی میشم من ۱۴ روزه ک قرص تنسی اورژانسی خوردم بعد همیشه ک میخوردم تا یه هفته بعدش پریود میشدم ایندفعه تا به الان پریود نشدم جلو گیری طبیعی داشتم ولی فک کردم یه قطره ریخت برا اینکه ریسک نباشه قرص خوردم الان چیکار کنم درحال جدایی هستم اگر حامله باشم خودمو میکشم واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی قسمت باشه همون میشه 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

داری جدا میشی و بعد ... 🤐

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
بیبی چکم زدم یه هاله خیلی خیلی کمی انداخت ک فقط تو نور معلوم میشه 

همون لحظه ک زدی حاله انداخت؟ هاله مثبته منم دیشبم زدم بعد دوساعت هاله انداخت نمیدونم مثبته یا منفی کاش تو منفی باشی ک نمیخای من مثبت اما میگن هاله زود بندازه مثبته 

خب من دو روز بعد خوردن قرص فهمیدم شوهرم خیانت کاره همون دو روز بعدش وکیل گرفتم و درنهایت کارام دارم ...

اوه چه بد ... متاسفم 

ان شاءالله که باردار نیستی

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️