2777
2789
عنوان

ازدواج تو 12 سالگی!!

| مشاهده متن کامل بحث + 8453 بازدید | 249 پست
نه روشن فکری بد نیست  دخالت تو زندگی دیگران و فضولی کردنه که بده

عزیزم ما دخالت نکردیم.. از ی سری از اشتباه ها باید درس عبرت گرفت.. اینجا هم داریم بحثشو میکنیم که امیدواریم اونایی که همچین تفکرایی دارن نظرشون عوض بشه و بیشتر توجه کنن به بچه هاشون

کسی لایکم نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من۱۲،۱۳سالگی اولین بار واسم ب اصطلاااح خاستگار اومد خواهر پسره ب خودم گفته بود پرسیده بود خونت ...

چه مادر عاقلی 😍برا منم چن سال خواستگار میومده،منم ب هوای اینکه مهمونه میرفتم پیش شون میشستن،چایی بخور،یگو بخند🙄😂بعد ک درسم تموم شد و عاشق پسرخالم شدم،مامانم بهم گف،اونم توی جمع ی بحثی بود مث همین ازدواج تو سن پایین،مامانم گف من اگ مریم و عروس میکردم الان ی دختر شیش ساله داشت🤦😂ولی خب اصلا بهم نمیگفتن ک فلانی خواستگارع،نشین پیش شون بگو و بخند نکن 

نه روشن فکری بد نیست  دخالت تو زندگی دیگران و فضولی کردنه که بده

کسی تو زندگی شما دخالت نکرد 

شما ۱۰ سالگی هم ازدواج می‌کردی کسی کاریت نداشت، البته تا جایی که نیای از کودک همسری دفاع کنی و بقیه رو گمراه! 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

مگه هرکی زود دختر شوهر بده با شخصیت نیست ؟ چرا وقتی یه حرفیو تو ذهنتون بالا پایینش نکردید میاید مینو ...

ببینید واسه۲۰سال پیش۴۰سال پیش واقعا عادی بود زیر۱۸ازدواج کردن دخترا 

ولی الان اصلا عادی نیست،ی خانواده اگ واقعا ب فکر دخترش باشه چجوری حاضر میشه وقتی طرف هنوز نوجوونه،بچس

بندازش زیربار مسئولیتای سنگین ازدواج بدون اینکه فرصت جوونی و زندگی ب دختره داده باشن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
۲۷سالگی طلاق گرفتم کلا از حق و حقوقم گذشتم حتی جهازیه ام بخاطر نداشتن سیاهه بعد ۱۴۰۰ باز ب اسرار خا ...

نمیدونم چی بگم عزیزم خودت صلاح خودتو بهتر میدونی.. امیدوارم بتونی به دوره ای برسی که نسبت به زندگیت آرامش و رضایت عمیق داشته باشی

کسی لایکم نکنه

اینجا پر از ادماییه که برای لایک خوردن حرفایی میزنن که برعکس چیزییه تو ذهنشونه

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
کسی تو زندگی شما دخالت نکرد  شما ۱۰ سالگی هم ازدواج می‌کردی کسی کاریت نداشت، البته تا جایی که ...

والا به ما چه خودش میاد گزارش میزنه دفاع میکنه حرف میزنه اخرشم میگه فضولی نکنید به شما چه  ملت درگیرن

با چیزایی که اینجا خوندم باید همین الان اسنپ بگیرم مستقیم برم محل کار بابام و کله اش رو ماچ کنم 😍😂 ...

وااای بابای منم همنیجوریه،حتی یادمه یبار ماکارونی درس کردم اصلا قابل خوردن نبود،یعنی خود من نمیتونستم بخورم 🤢ولی بابام هیچی نگف بعد ک خودم گفتم چجوری خوردی گف اشکالی نداره تجربه شد واست،دفعه دیگه قلبش دستت میاد،همیشه پشتم بوده