2777
2789
عنوان

افتادگی پلک🥲🚶🏻‍♀️

2532 بازدید | 11 پست

بچه ها سنم کمه ها ۱۷ سال ولی احساس میکنم پلک سمت راستم با پلک سمت چپم فرق داره ینی بهتر بگم کلا چشم و ابروی راستم افتاده تر از چپمه...چیکا کونم؟ 

در حالت عادی مشخص نیست زیاد امان از دوربین پشت گوشی...😶

متخصص چشم بری تشخیص میدن من برای عمل چشم پسرم رفته بودم یه دختر با همین سن اومده بود برای عمل افتادگی پلک یه چشمش

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر دو پلکم افتاده س ...کلا حالت چشمم یه جوریه 😔😔

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
واقعا؟ ینی تو همین سن عمل میکنن؟ درد نداره؟

اره دیگه عملای چشم سبکه پسر من که پنج سالشه عمل کرد دختره  گفت که این مشکلش ارثی بوده و قبلن یه بارم عمل کرده  که برا بار دوم هم هست عمل می‌کنه ولی راسش من نگاش کردم متوجه نشدم دیگه متخصص تشخیص داده بود

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

عمل نکنی 

خیلی از آدما اینجورین من خودمم همینم عمل مال کسیه که کاااامل افتاده باشه و توی دید اختلال ایجاد کنه وگرنه خیلی از آدما هستن که قرینه نیست هر دو چشمشون من در حالت عادی هم مشخصه ولی زیر تیغ جراحی ریسکش خطرناکه چرا باید یه همچین کاری کنم  

من هر دو پلکم افتاده س ...کلا حالت چشمم یه جوریه 😔😔

میدونی پلک من افتاده نیست ینی چجوری بگم 

یکی از چشام با ابروم پایین تر از اون یکی چشم و ابرومه

توعم نگران نباش بچه ها میگن میشه عمل کرد