2777
2789

سلام شب خوش

من و دوستم میخوایم اگر بشه برای اتاق مون یه قالیچه کوچیک بگیریم. خود صاحبخونه یه فرش داده بود ولی خب فرش ایرانی که نبود و پرز های فرش به شدت زبر بود و حتی از رو اباس بدنو میخورد یه قالیچه میخوایم اگر شد بخریم که هرزگاهی روش بشینیم. دوستم میگفت یه مدل فرش هست که میشه تا کرد و قابل شست و شو عه و سبکه که میشه تو چمدون جا داد.

میدونین اسم این مدل فرش چیه؟ کسی داشته تا حالا؟

من دیدم اینو خونه همکار همسرم فقط یبار رفتیم ولی دیدم خیسش کرد بچه ی مهمون دیگه ینی خیس نجس 

مثل کاغذ تا کردن بردنش خیلی خوب بود 

ولی نمیدونم اسمش چی بود 

خودمم تعجب کردم اخه ظاهرش معمولی بود مثل همه فرشا با طرح ایرانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم اینو خونه همکار همسرم فقط یبار رفتیم ولی دیدم خیسش کرد بچه ی مهمون دیگه ینی خیس نجس  م ...

اره دقیقاااا همینجوریه. خیلی راحت تا میشه کرد ولی ظاهری مث فرشه. خدا کنه قیمتش مناسب باشه.

یه سوال نازک بود فرش؟ یعنی مثلا اگر جای خیلی سردسیر و مرطوبی باشه میشه روش نشست یا سرما رو منتقل میکنه؟

اون مال بانو جورجی عه. با اولین پرواز میاد ایتالیا خودم و فرش و با هم میبره 😂😂😂😂😂

فرشایی که تا میشن معمولا ابریشم بافت هستن که خیلی گرونن

من چنین چیزی تو ذهنمه

اللهم عجل لولیک الفرج🌹