2777
2789
همیشه پشت حلقم ترشح داره دکتر هم رفتم آنتی بیوتیک داد دوباره برمیگرده ماه پیش هم دوباره رفتم دکتر فقط سرم شستشو و قطره داد.خوب نشدم شما راهی واسه سینوزیت و ترشح سراغ ندارین؟
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
ترشح پشت حلق در اثر سینوزیت ایجاد میشه و خوب اگر مزمن هست سینوزیتتون باید یه دوره درمان آنتی بیوتیکی طولانیتر داشته باشین تا کامل برطرف بشه، ولی خوب این یک بیماری عفونیه و اگر میکروبش تو محیط باشه باز هم شما سینوزیت میگیرین، خودتون هم باید پیشگیری کنین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انتی بیوتیک فایده نداره..سینوست حساسه.. سیتیریزین بخور و با اب نمک پشت حلقتو شستشو بده..اشتنشاق کن یا با سرنگ بریز تو بینی..اب سرد نخور. بعد حمامم سرتو بپوشون..اگه عفونت باشه با انتی بیوتیک خوب میشه این عفونت نیست
نمیدونم بهارک جان که انسداد داشته یا نه
ولی 7 سالگی همراه با عمل لوزه سینوسم رو میل زدن .
یادمه که داخل بینیم فیتیله گذاشته بودن
بو عکس برداری انسداد مشخص میشه؟
نمیشه بگی عفونت نیس، ممکنه عفونت باشه یا اینکه زمینه آلرژیک داشته باشه، اگر به درمان آنتیبیوتیکی جواب نده اونوقت تشخیص حساسیت براشون مطرحه که درمانش همون شستشوی سینوس و اسپری کورتون هستش
سارا جان همه ی این کارا رو انجام میدم هر روز آب نمک میکشم داخل بینیم ولی صبح که بیدار میشم از شدت ترشح حالت تهوع پیدا میکنم اتفاقا سیتریزین هم دکتر بهم داد ولی خیلی خواب آلودم میکرد چون بچم کوچیکه نتونستم اونو بخورم
با سی تی اسکن شاید بشه تشخیص داد که انسداد ایجاد شده یا نه ولی خوب اگر پیش متخصص گوش وحلق بری خودشون با اندوسکوپی سینوس میتونن قطعی بگن که انسداد هس یا نه واگر باشه برطرفش کنن
تا حدی مطمئنم که عفونت داره
چون باعث ایجاد بوی دهان هم میشه ولی آنتی بیوتیک که میخورم فوقش 1 هفته خوبم دوباره شروع میشه