2777
2789
این مافیا جدیده که نبویان اینا توشن کجا میذاره  من فیلیمو رو دیدم وای بحرانی مجریشه خیلی بیخود ...

زودیاک که خیلی باحاله 

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

والا بنده خدا عصبی شد وگرنه خیلی آدم با شخصیتیه

به اخلاق و ادبش معروفه

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زودیاک که خیلی باحاله 

نه سناریوش جذاب نیس فوری تابلو میشن همه

اون سری قبلی نوستراداموس خیلی جذاب و سخت بود اصلا قابل پیشبینی نبود

توی زودیاک احتمال بردن شهر خیییلی کمه

این مافیا جدیده که نبویان اینا توشن کجا میذاره  من فیلیمو رو دیدم وای بحرانی مجریشه خیلی بیخود ...

پدرخوانده فصل دو قسمت هفت 

از طریق فیلمیو و سایت به نام ایران و ماهواره  میتونید ببینید

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

وای حالم از این بازی مسخره بهم میخوره مردم دارن زیر فشار مشکلات اقتصادی له میشن یه عده احمق مرفه بی درد میان تیپ میزنن آرایش و گریم میکنن میان میشینن دری وری میبافن و بازی میکنن

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
نه سناریوش جذاب نیس فوری تابلو میشن همه اون سری قبلی نوستراداموس خیلی جذاب و سخت بود اصلا قابل پیشب ...

عه اونم ببینم 

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

اره مخصوصا اونجا ک گفت بتمرگ بابا.. کجاش با ادبه؟؟):

همه اینا به کنار جنبه باختم نداره😐