این مافیا جدیده که نبویان اینا توشن کجا میذاره من فیلیمو رو دیدم وای بحرانی مجریشه خیلی بیخود ...
زودیاک که خیلی باحاله
🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادیچه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای
بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍. جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت با تمام سختیهای دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیهگاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀 مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍
این مافیا جدیده که نبویان اینا توشن کجا میذاره من فیلیمو رو دیدم وای بحرانی مجریشه خیلی بیخود ...
پدرخوانده فصل دو قسمت هفت
از طریق فیلمیو و سایت به نام ایران و ماهواره میتونید ببینید
بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍. جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت با تمام سختیهای دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیهگاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀 مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍
وای حالم از این بازی مسخره بهم میخوره مردم دارن زیر فشار مشکلات اقتصادی له میشن یه عده احمق مرفه بی درد میان تیپ میزنن آرایش و گریم میکنن میان میشینن دری وری میبافن و بازی میکنن
دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه... خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
نه سناریوش جذاب نیس فوری تابلو میشن همه اون سری قبلی نوستراداموس خیلی جذاب و سخت بود اصلا قابل پیشب ...
عه اونم ببینم
🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادیچه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای
اره مخصوصا اونجا ک گفت بتمرگ بابا.. کجاش با ادبه؟؟):
همه اینا به کنار جنبه باختم نداره😐