2777
2789

شوهر من وقتی یکی چیزی بهش میگه یا براش تعریف میکنه اگر متوجه نشه نمیکنه دوباره بپرسه یا بگه باز براش توضیح بدن

مثل ماست نگاه طرف میکنه 

یعنی انقد من حرص میخورم گاهی وقتها هم خجالت میکشم بستگی داره با کی داره صحبت میکنه 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای مثه شوهر من  تازه ماجر میخوریم از خنده این ماست فقط میگه وااای همین

شوهر منم همینه همه داریم غش و ریسه میریم انگار خلها نگامون میکنه با یه قیافه کاملا خنثی    

گاهی وقتها شده مثلا ده دقیقه بعد ری اکشن نشون داده یهو برای خودش یه خنده میکنه 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
شوهر من اینقدر تیز و بز هست 🙄 که یکی باید حواسش باشه جلوش خنگ بازی درنیاره

والا شوهر منم تو خیلی موارد تیز هست تو بگو ب تا اخرش رفته 

ولی گاهی گیرنده هاش خیلی ضعیف کار میکنه 

همون موقع ها بیشتر به چشم میاد تا وقتهایی که تیز بازی در میاره 

این بده

بهم اینجا  گفتن گل گاوزبان دم کن بخور واسه اعصابت خوبه

به شوهرم گفتم برو بخر رفته به فروشنده گفته یک کیلو گل گاوزبان بده 

اومده میگه دیگه منو واسه این چیزا نفرست که آبروم رفته میگم چیشدع میگه  من نمیدونستم چیه و چقدر باید بگیرم گفتم یک کیلو بده دیدم فروشنده رفته مغازه بغلی بعد یک ربع با یک گونی آردی چیز میز بنفش برگشته گفته‌ آقا موجود همینقدر داشتیم دیگه نداریم تازه اونجا فهمیده گل گاوزبان کیلویی نمیخرن 😐

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
بهم اینجا  گفتن گل گاوزبان دم کن بخور واسه اعصابت خوبه به شوهرم گفتم برو بخر رفته به فروشنده گ ...

یا خدا 

باور کن نتونستم نخندم ببخشید 

ولی واقعا مردها این چیزا بلد نیستن باید بهشون گفت 

یا خدا  باور کن نتونستم نخندم ببخشید  ولی واقع ...

یعنی وقتی گفت خودمم خندم گرفت دلم براش سوخت

تصور فروشنده که در بع در دنبال گل گاوزبان بوده جور کنه رواج مشتری بده بدتر خندم می‌گرفت 😂😐

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️