2777
2789

سلام شبتون بخیر من از دوماه بعد زایمانم دچار پانیک و اضطراب شدید میشدم تپش قلبم شروع شد، البته شدید کم کاری تیروئیدم داشتم الان تقریبا یکماهه ک تیروئیدم نرمال شده و قرصامو فعلا مصرف نمیکنم اما باید برم تحت نظر متخصص و بهم بگه چجوری این قرصه رو مصرف کنم کم کاری تیرویید باید تااخر عمر قرصشو مصرف کنیم حالا بگذریم ازاین موضوع من بعد یکسال و چند ماه چن شب اومدم بجای اینکه قرص اس سیتالوپرام ده بخورم دوز، ۲۰خوردم حالا ازاونشب ک سه شب میگذره منتپش قلبمش تموم شده منم دیکه همون دوز قبلیمو میخورم قرص تپشمم نمیخورم دیگه خیلی خوشحالم باورم نمیشه تپشم تموم شده از یه طرف میگم نکنه داره طوریم میشه ضربانم اومده پایین یهو اتفاقی واسم بیفته بنظرتون چیکارکنم😕😕😕

مسخرم نکنید وسواس فکری دارم😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواسی  مثل خودتم  دائمم استرس دارم  تاپیکامو ببینی متوجه میشی  تپشا نه اگه ...

من ک اره بخاطر استرس و پانیکم دچار تپش میشدم خداروشکر تحت روانپزشک دارو مصرف میکنم وحمله هام تمام شده فقط این تپش مونده بودک سه شبه تموم شده درتعجبم میگم نکنه یهو ضربانم کم شه حالم بدشه

وای منم حمله بهم دست میده فائزه😭

چن وقته؟؟؟؟ منم اوایل روزی چن مرتبه دچار حمله میشدم کارم به بیمارستان میکشید خداروشکر رفتم پیش روانپزشک و خیلی خیلی بهتر شدم

من ک اره بخاطر استرس و پانیکم دچار تپش میشدم خداروشکر تحت روانپزشک دارو مصرف میکنم وحمله هام تمام شد ...

خیلی بدههههه خداروشکر که خوبی 

نه نترس به من دکتر قلبم قرص داده بود برا تپش 

ضربان قلبم میومد رو ۵۸ اینا 

چن وقته؟؟؟؟ منم اوایل روزی چن مرتبه دچار حمله میشدم کارم به بیمارستان میکشید خداروشکر رفتم پیش روانپ ...

چند سال شده ، همش استرس همش تپش قلب ، حمله پنیک، فلج میشم کارم ناتموم میمونه بعد کلی زحمت🖤

خب خوبه ۸۰ نرماله برا من خیلی کمتر میشد  اما خب بهتر میشه حال ادم  دیگه حس گرگرفتگی نمیگ ...

اره واقعا وجود ادم ارومه خداکنه دیگه سراغم نیاد من تحمل پنیک تپش رو ندارم

چند سال شده ، همش استرس همش تپش قلب ، حمله پنیک، فلج میشم کارم ناتموم میمونه بعد کلی زحمت🖤

دکتر نرفتی عزیزم یهو اینجوری شدی من بعدزایمانم اینجورشدم چنتا شوکم بهم وارد شد بدتر شدم 

ان شاءالله که نمیاد  شنیدم ماها باید خودمونم رعایت کنیم با ورزش و تغذیه سالم

من ک خیلی درگیرش بودم اما میگن غذای سرد رو خیلی کم بخوریم بیشتر غذاهایی ک طبع گرم دارن چون باعث میشه سودای مغز کم شه