2777
2789

از همه دلم گرفته 

همه ازم بدشون میاد 

خودشون عرضه ی کاری رو نداشتن بعد سر من خالی میکنن 

گوشه گیری میکنم کاری به کارشون ندارم ولی باز انگشت میکنن اون قسمت از زندگی آدم 

میخوام کار دست خودم همه باهام بدن 

دوست ندارم یه روز دیگه رو حتی تحمل کنم با آدما 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان ناراحتی اینجوری فک میکنی.....مگه میشه همه از شما بدشون بیاد

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ببین خب میگذره منم همینجوری ام و دقیقا همین امروز داداشم انقد کتکم زد که نگو از یه ورم مشکل تنفسی دارم از یه ورم سیگار از یه ورم با دوست پسرم دعوا کردم نفسم بزور بالا میاد من از خونمون اومدم بیرون رفتم خونه ابجیم 

ابجیم از شوهرش طلاق گرفته با دوتا دخترش تنها زندگی می‌کنه منم همه وسیله هامو جمع کردم و اومدم پیشش

استارتر اینجا دردودل کن آروم بشی. تاپیک خودکشی فکر کنم ممنوعه ممکنه تعلیقت کنن پس به جاش حرف بزن که حالت بهتر بشه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

میخوام برم ۲۰ تا قرص رو یه جا بندازم بالا 😭

تروخدا هرکاری می‌کنی فقط خودکشی نکن .هم دنیاتو نابود می‌کنی هم اخرتت

خدا بزرگه و حواسش بهت هست .از مادر مهربون تره .

فقط توکل کن و با مشکلات زندگی بجنگ

آقا قرص ننداز ناقص میشی بیشتر عذاب میکشی هااا 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

استارتر اینجا دردودل کن آروم بشی. تاپیک خودکشی فکر کنم ممنوعه ممکنه تعلیقت کنن پس به جاش حرف بزن که ...

هر کاری رو شروع کردم موفق شدم 

مستقل هم شدم حتی 

چهره ام از صدتای اونا بهتره 

هیچوقت بی حرمتی نکردم هیچ وقت دل نشکوندم هیچوقت بد حرف نزدم هیچوقت دخالت نکردم تو کار و زندگی بقیه 

ولی همه میخوان بزنن زمین منو دیگه نمیکشم 

پشتم چیزای بدی میگن 

مستقل شدم بهم طعنه میزنن

چهره خودشون شبیه سیب زمینی عه ماسک میزنن قایم شن پشت ماسک بعد انگشت فضولیشون سمت منه 

خسته شدم اینقدر که همه بدن 

اینقدر که پست شدن آدما 

دیگه نمیکشم😭😭😭😭😭😭😭