2777
2789
عنوان

میخوام موهامو کوتاه کنم😭😭😭😭

144 بازدید | 9 پست

بچم خوابید میخوام قیچیو بردارم جلو چشم شوهرم موهامو کوتاه کنم تا دیگه نتونه موهامو بکشه میدونم براش مهم نیست ولی انگار اینجوری دل خودم اروم میشه از طرفی خیلی ساله موهامو کوتاه نکردم دلم نمیاد دست بزنم بهشون😭😭😭😭 خدا لعنت کنه مرد عوضیو

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼

نکنیاااااا حیفه ععععع هروقت موهاتو کشید بزن وسط پاش مرتیکه...ب چ حقی موهاتو میکشه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا آرامش بده به قلبت

سخته زندگی با این آدما

نمونه شو تو فامیل داریم  

ببخشید میگم ولی اگه قطعی هدفت کوتاهیه بفروششون اگه بالا ۵۰ سانتن لااقل دلت نسوزه

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

از زنای ضعیف متنفرم ، دستش بهت خورد زنگ بزن صدوده بیاد صورتجلسه کنه حساب کار دستش بیاد ، مو کوتاه کر ...

اگ مجردی منو قضاوت نکن اگ بچه نداری ک اصلااااا منو قضاوت نکن، من کسی بودم ک وقتی مجرد بودم ب خالم گفتم دیوونه ای ک داری خودتو برا بچه هات پیر میکنی بندازشون تو سر پدرشون و برو دنبال عشقو حالت سختیت ی ماهه، الان ک خودم بچه دارم میدونم نمیشه زنگ بزنی پلیس نمیشه بچتو حتی ی ساعت ول کنی

خدایار مُویه                          چه حاجت خلق                      کاربری سوممه😑 دوتای قبلی رو بدون هیچ دلیلی تعلیق کردن😒 ولی من اهل التماس ب نی نی یار نیستم😏 اگه اینم تعلیق کنن دیگه نی نی سایتو‌حتی از تاریخچه گوگل پاک میکنم 😎🫵🏼
نکنیاااااا حیفه ععععع هروقت موهاتو کشید بزن وسط پاش مرتیکه...ب چ حقی موهاتو میکشه

دفعه اولش بود میخوام دفعه اخرش باشه کوتاه باشه ک نتونه این گوهو بخوره حیف نیست موهام اصلا قشنگ نیست کلا قشنگ نیستم خدا یذره خوبی نداده بهم ن خوشگلم ن خوش هیکلم هیچی ندارم هیچیم حیف نیست خیالت راحت

عزیزم خدا آرامش بده به قلبت سخته زندگی با این آدما نمونه شو تو فامیل داریم     ببخشید م ...

مرسی عزیزم از دعات 

ن ب درد اون کار نمیخوره مث پشم گوسفند وزه موی بلند دوس داشتم و اونم دوست داشت وگرنه زودتر کوتاش میکردم

دفعه اولش بود میخوام دفعه اخرش باشه کوتاه باشه ک نتونه این گوهو بخوره حیف نیست موهام اصلا قشنگ نیست ...

این چ حرفیه تو زیباترین مخلوقه خدایی نگو این حرفو خودت خودتو دوس نداشته باشی هیشکی حتی شوهره هم دوست نداره اول خودت

جوره دیگه بهش نشون بده ک دفه اخرش بشه ن با کوتا کردن اون موهای ناز

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
این چ حرفیه تو زیباترین مخلوقه خدایی نگو این حرفو خودت خودتو دوس نداشته باشی هیشکی حتی شوهره هم دوست ...

مرسی عزیزم ولی دیگه کارم از این حرفا گذشته نمیتونم خودمو دوس داشته باشم