2777
2789

دوستان با کسی که می‌خواستین ازدواج کردین؟شده. برا کسی تلاش کرده باشین ولی قسمت نشده باشه؟من خیلی تلاش میکنم ولی به چشمش نمیام دیگه خواهرم میگه قسمت باشه میشه میاد جلو...یعنی من بشینم منتظر بیاد قسمت بشه نمی‌دونم😕🥺چطور اومدن جلو برا ازدواج همسراتون؟

من با یه نفر تو رابطه بودم قبل از اینکه با همسرم اشنا شم و ازدواج کنم بعد ما داشتیم تو کوچه قدم میزدیم که همسرم که پلیسه مارو گرف باکلی خواهشو اینا ولمون کرد اما هرجا میرفتم میدیدمش و ازشم کلی عصبانی بودم و متنفر اماوقتی میدیدمش دلم میلرزید تا اینکه یه روز تو ی مغازه همو دیدیم و شمارمو ازم گرفت بعد چند ماهم اومد خواستگاریم🥹❤️🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خواستگار داشتم با مامانش و دوست مامانش اومده بودن 

بعد نگو دوست مامانش ازین خانومایی بود که ازدواج جور میکنن و ما اصلا خبر نداشتیم 

تو اون جلسه خواستگاری شماره ی مامانمو گرفت یواشکی هم ازم یه عکس گرفته بوده

از اون ور شوهرم برای خواهرش خواستگار میاد که این خانوم معرفی کرده بوده و توی جلسه خواستگاری بوده 

خانومه میبینه شوهرم مجرده منو معرفی میکنه و اون عکسی که یواشکی گرفته به خونواده شوهرم نشون میده و میان برای خواستگاری

من بیشتر دوست دارم پسر بپسندع بیان جلو تا اینکه کامل زیر نظر خانواده باشه....🥺

میتونن با هم بپسندن الان خیلی کم پیش میاد خونواده بپسندن و پسرشونو مجبور به ازدواج کنن 

نگاه میکنن به نظر پسرشون