2777
2789

اگر شاغلین، از اینکه چطور درآمدتون رو مدیریت میکنین که استقلال مالیتون رو حفظ کنین بگین 

اگرم خانه دار هستین، از کارهایی که میشه انجام داد که بشه در طولانی مدت یه پس انداز برای ضرورت داشت بگین

اگرم قبلا اشتباه مالی کردیم که الان دیگه مرتکبش نمیشیم اون رو هم بگیم که از همدیگه یاد بگیریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت پول دستم باشه تبدیل به طلا میکنم حتی درحد نیم گرم بی اجرت خرید غیرضروری تا حدامکان انجام نمی ...

دقیقا منم خرید غیرضروری زیاد میکردم، مخصوصا سر لباس... الان اما همون اشتیاق رو گذاشتم برای طلا 

اما نو میگیرم... در درازمدت ولی پس انداز خوبی میتونه بشه حس میکنم 

هیچی کمم مییارم پس انداز‌کجابود

روش نوشتن تمام دخل و خرجت رو امتحان کردی؟ مثلا یک ماه هر هزار تومنی که خرج میکنی رو بنویسی که برای چی بوده 

شاید اینطوری بشه جلوی بعضی مصارف رو گرفت